Miért összeomlik a New York-i ingatlan?

Gyakran azt mondják, hogy Amerika olyan erős hatalom, hogy befolyásolja a világ többi nemzetét. A súlyos gazdasági válság, amely az egész világot sújtotta, itt kezdődött.

 Hasonlóképpen, még az ingatlanpiac vonatkozásában is jelentős változások történtek. Ezúttal azonban a hatás határozottan ellentétes volt. Hát igen. Nem az amerikai kontinens generálta dominóhatást Európa felé, hanem London!

Annak érdekében, hogy jobban megértsük, hogyan alakult ez a helyzet, és hogyan fejlõdik még mindig, vissza kell lépni az általános gazdasági és pénzügyi helyzet elemzésével.
Minden nagy világhatalom a következőképpen oszlik meg: elit és helyi tulajdonságok. Ez a makró felosztás lehetővé teszi, hogy első, de fontos képet adjunk az ingatlanszektorról.

Valójában, mivel a fogyasztók két fő kategóriája van, nem lesz nehéz megérteni, hogy kétféleképpen lehet megközelíteni egy ingatlan megvásárlását, amely ennélfogva a luxusszegmenshez vagy a szokásoshoz tartozik.
 Ami Londonban történt, az mindkét szegmens erőteljes kiegyenlítése volt.

A Brexit iránti sok félelem és sok remény miatt már nem volt lehetséges egy jól meghatározott csatornát azonosítani, amely felé ösztönözni akarja a befektetőket vásárolni. A válság mind a kevésbé jól teljesítőket, mind pedig a gazdagabbokat egyaránt érintette.


London központjában egy ingatlan átlagos ára 1,5% -kal esett vissza, elérte az –8 százalékpontot az elmúlt hónapban. Az árak stabilizálása érdekében nyilvánvalóan szükséges a mennyiségek gyorsabb és gyorsabb mozgatása. Éppen ezért az elmúlt hónapokban az eladások 2% -kal növekedtek.

A Brexit-jelenség által okozott bizonytalanság ellenére úgy tűnik, hogy megoldást találtak erre a körülményre.

Mint azonban már korábban megállapítottuk, a Brexit bevonta a New York-i Big Apple-t is, figyelembe véve, hogy sok londoni befektető jött innen.

Megállapítva, hogy az árak szempontjából oly kedvező helyzet van, sok ember úgy döntött, hogy ilyen bizonytalan piacra fektet be, ugyanakkor hosszú távon is képes nyereséges gazdasági megtérülést biztosítani a vevők számára.

Mindez határozottan gyengítette a New York-i piacot, amely még a szezonalitás súlyát is érzi. Tehát mikor érdemes befektetni a New York-i téglába?
A szakértők szerint amint kedvező helyzetek merülnek fel, mivel nincs megbízható előrejelzés, amely képes lenne megfelelni a tények valóságának.

Mit mondhatunk, reméljük, hogy ez a patthelyzet továbbra is kialakulhat a lehető leghamarabb. Ezért a Realigro-nál, mint mindig, felhívjuk Önt, hogy maradjon naprakész a portálunkon, hogy szemléltesse a legfrissebb információkat és híreket a világ ingatlanpiacán!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB