Ingatlan és logisztika: a tökéletes kombináció 2019-re

Mint tudjuk, az ingatlanszektor jól kapcsolódik a vállalat egyéb gazdasági és pénzügyi területeivel. Különösen az olasz félszigeten alakult ki a tökéletes unió az ingatlan és a logisztika között. És akkor próbáljuk meg részletesen megismerkedni, de mindenekelőtt, hogy megértsük, milyen érdekes és kényelmes befektetés a „Bella Italia” -ba.

A CBRE által végzett felmérésből, az „Investor Intentions”, az olasz és a külföldi ingatlanbefektetők mintájából kiderült, hogy a folyó évben a beruházási szándékok nem csökkenthetők a gazdaságot sújtó általános lassulás miatt. olasz. Valóban.

 A rendkívül kedvező kamatlábak és a negatív sokkoktól mentes gazdasági ciklus jelenléte több pozitív hatással lesz a tégla piacra is. Olaszország az elmúlt években nem vesztette el a varázsát, a rendkívül nehéz időszakok ellenére, hogy számos külföldi befektetőt és turistát vonzzon (még mindig).

De hogyan döntöttek úgy, hogy egyesítik erőforrásaikat? Az egyes szektorokat elemezve a szállodák mintegy 1320 milliárd eurós tőkét hoztak létre, ami 2019-re jól jelzi. Valójában a nemzetközi befektetők által garantált növekedési volumen várható, különösen a nagyvállalatok javára.

Tehát mi a döntő szerepe a logisztikának?
A számok magukért beszélnek: a beruházások 18,45% -a szentelt erre az ágazatra, mindenekelőtt az irodai szektorra, ami biztosítja a szervizelt irodákhoz és a hírhedt munkakörnyezethez kapcsolódó trendek konszolidációját.

A lakóingatlanok között a „többcsaládos”, az „együttélő” és a „mikroélő” új formátumok alakulnak ki, amelyek egyre inkább érintik a legfiatalabb befektetőket is.

Melyek a legaktívabb városok ezen a területen? A két főváros nyilvánvalóan: Róma és Milánó.
Valójában ezekben a két területen luxusszegmensek jönnek létre, többek között az ingatlanpiacon, fontos területi átalakítási projektekkel, amelyek új fejlesztési lehetőségekkel járnak. A válaszadók 69% -a szerint a "hallgatói" szegmens valószínűleg első osztályú eszközosztály lesz. Nagy érdeklődés az egészségügy iránt is, amely tavaly meghaladja a 6% -ot, és elérte a két százalékpontot. Miért egyre vonzóbb az olasz ingatlanpiac a külföldi befektetők számára?

Kétségtelenül az alacsony születési ráta miatt, amely a népesség korai öregedésével jár.

A felújítás ezért az évjárat kulcsa, de mindenekelőtt az olasz ingatlanpiac még vonzóbbá és győztesebbé teszi a versenytársait.

Mit mondhatunk, reméljük, hogy ezek az adatok egyre biztatóbbak lehetnek az ágazat más gazdaságai számára is, újraindítva azt, amely a társadalom más területeit is magában foglalhatja.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB