Milyen költségei vannak a jövedelemtulajdonságokkal?

Sokan úgy gondolják, hogy ha az ingatlant bérbe adják, jó vagy. Ez nem feltétlenül igaz, ha egy bérleti ingatlan tulajdonosa van. Ne feledje, jutalommal; felelősséget vállal. Van néhány folyamatos költség, amit figyelembe kell venni a jövedelemtulajdonságok tekintetében. Hosszú távon, ha olyan jövedelemtulajdonot üzemeltet, amely még mindig bevételeket teremt, Ön jó befektető. Biztosítani kell, hogy mindig tőkét hozzon létre, és a költségeit fedezzük. A jövedelemtulajdon olyan vagyontárgy, amely jövedelem keletkezik, miután minden költséget megfizettek. Ez a cikk megmutatja a folyamatban lévő költségeket, amelyekért Ön felelős lesz még akkor is, ha az ingatlant bérbe adják.

• Javítás és karbantartás:

Annak ellenére, hogy ez nem feltétlenül a te hibád volt, még mindig felelős a karbantartásért és a javításért, ha tulajdonjog tulajdonában van. Attól függően, hogy mennyi pénzt kell elkülöníteni az ilyen feladatokra, mindegyik attól függ, hogy a bérleti ingatlan életkora, a klímája, ahol az ingatlan található (anyai természet előfordulása), hogy a bérlő hogyan gondoskodik az ingatlanról, és hogy vannak-e háziállatok, vagy nem, és a megvásárolt ingatlan aktuális állapotát. Meg kell becsülnie, hogy mire van szükség javításra vagy fenntartásra, amikor először vásárolta meg az ingatlant, ami jobb ötletet ad arra vonatkozóan, hogy mennyit kell befektetnie és félretenni.

• Felújítások:

Attól függően, hogy vásároltál-e egy új házat vagy egy régebbi házat, amelyet egy kicsit meg kell erősítenünk, a jövőben meg kell menteni egy kis pénzt a felújításokhoz. Az emberek olyan helyen szeretnének élni, amelyet naprakészen tartanak; ezért elengedhetetlen a hely frissítése. Nem csak növeli az ingatlan értékét, de így is több pénzt kaphat a bérlőktől! Mindenki számára mindenki számára előnyös!

• Tulajdon adó:

Az ingatlanadó mindig olyan, amit a tulajdonosnak kell gondoskodnia. A bérbeadóként fizetendő adó az Ön által lakott területen alapul. Attól függően, hogy egy nagyvárosban tartózkodik, az adók magasabbak lehetnek, mint egy vidéki területen. Mindig meg kell vizsgálnia az adókat, mielőtt megvásárolná az ingatlant, és ne feledje, hogy az adók felemelkednek - különösen ha egy olyan területen vagy környéken található, amely növekszik.

• Vagyonkezelés:

Ha nagy befektető vagy, és több bérleti ingatlan is van, érdemes befektetni egy vagyonkezelő társaságba, aki mindent megnézhet az Ön számára. Meg akarod győződni róla, hogy gondoskodik a helyedről, és ha túl elfoglalt vagy, hogy magad csináld; ez jó választás lehet számodra. A jelenlét azt jelenti, hogy a bérlői boldogak lesznek, ami mindenki számára előnyös. A boldogtalan bérlők nem maradnak sokáig a tulajdonában; ezért a dolgokat időben kell elvégezni.


Mindaddig, amíg felkészült, és figyelembe vette az összes költségét, a bérleti ingatlanok tulajdonosa nagyszerű módja a passzív jövedelemáramoknak. Soha nem bajulhat a tulajdonjoggal. Ha új jövedelemtulajdonságokat keres, a Realigro Real Estate-nél a világ minden táján található ingatlanok.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB