Magyarország, Luxemburg és Horvátország: az ingatlanok legnagyobb csúcsa

Az elmúlt évben a világ ingatlantulajdonosait erőteljes általános áremelkedés jellemezte. A rendkívül magas keresletnek köszönhetően, különös tekintettel bizonyos típusú ingatlanokra. De hogy kitűnjön a világ többi országától, Magyarország, Luxemburg és Horvátország jelenik meg. Három teljesen különálló valóság, amelyek ugyanakkor hasonló túlzott eredményeket értek el.
Tehát röviden, ha készen állsz, hátteret adunk neked arra, hogyan fejlődött az ingatlan 2019 során ezekben az országokban!

Elemzésünk szerint Magyarország a rangsor csúcsán jelenik meg: 15,4% -os éves növekedéssel a szilárd gazdaság támogatta. Ugyancsak a nagyon alacsony jelzálogkamatok, a bérek növekedése és a különféle állami támogatások elfogadására irányuló politikák bevezetése miatt.
Az elmúlt évek hasonló helyzete, de úgy tűnik, hogy lehűl, Szlovéniában van jelen, amely a rangsorban a 18. és Málta (22.). A patthelyzet kétségtelenül olyan tényezők által generált, amelyek lehetővé tették Magyarország újjáéledését. Mindenekelőtt tehát a gyenge gazdasági dinamika jelenléte, amelyet a gazdasági hozzáférhetőséggel kapcsolatos általános aggodalmak követnek. Kétségkívül a turizmus visszaesése egy olyan pont, amely megérintette a múltbeli mélységeket.

De folytassuk a legnépszerűbb országokkal! Luxemburg a második helyen áll rangsorunkban (az árak szempontjából (pozitív) változással, ugyanakkor az eladások 11% -kal növekedtek az előző évhez képest). Körülbelül hat százalékponttal többet havonta rögzítettek az elmúlt hat hónapban és 5-et az utolsó negyedévben! Luxemburg gazdagsága, amely nem tűnik elhalványulni, attól függ, hogy kereszteződik-e sok turistát és diplomatát.

Végül, de nem utolsósorban, ez csodálatos Horvátország. Valójában többször is beszéltünk erről a földről, mint az egyik legszebbről, ahol költözni vagy egyszerűen eltölteni egy egyszerű ünnepi időszakot. Páratlan természetben gazdag, Horvátország az egyik olyan hely, ahol a legmagasabb az ingatlanárak. A százalékos adatok 10,4% körül mozognak az elmúlt évben (több, mint 2018-ban). Az elmúlt fél évben azonban a százalékos arány 6,2 százalékpont, és utoljára, de nem utolsósorban, szép 2,7% -ot 2019 utolsó negyedévében.

A horvát látványosság által leginkább érintett hely kétségkívül Görögország. Saját története és természeti szépsége miatt nem jelentkezhet Horvátországban. Valószínűleg az Európai Unióból a közelmúltban való kilépés miatt.

Mit mondhatunk, az ezen országok helyzetével kapcsolatos háttérünk itt véget ér. Nyilvánvaló, hogy nem lehet előrejelzéseket adni az ingatlan alakulásáról. De ha kíváncsi szeretne többet megtudni, akkor csak frissítenie kell a Realigro portálon!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB