Vágy a menekülésre: mert az ausztrál bérlők választják ki a külvárosokat

Ausztráliát a világ egyik legegyedibb vidékének tekintik, mind a táj, mind a szocio-kulturális szempontok szempontjából. Valójában nagyon sok új állampolgár van, akik minden évben úgy döntenek, hogy a kontinens különböző területein telepednek le.

Az elmúlt évtizedben azonban a szektor szakértői olyan furcsa jelenséget fedeztek fel, amely jellemezte és továbbra is jellemzi a jövőbeni befektető választását Ausztráliában. Ha korábban valójában a potenciális vásárlók kereszteződésében voltak, akik nemcsak a természeti, hanem a munkalehetőségekhez is szorosan kötődtek az erőforrásokhoz, jelenleg a nagyvárosoktól távol eső területeket választjuk, és a legvadabb természettel teljesen elmerülünk. A deurbanizáció valódi folyamata.

A választás oka változatos. Ezért a Realigro-nál úgy döntöttünk, hogy részletesen elemezzük ezt a tendenciát, hogy átfogó képet kapjunk, amely világosabb és közelebb áll a valósághoz.

Kétségtelen, hogy a sokkal kényelmesebb bérleti díj a diszkriminatív eleme annak az új területnek a megválasztásában, ahol az áthelyezésre van szükség. Melyek a keresőmotorok legkeresettebb külvárosai?
Először is kiemelkedik a Florey, ahol a havi bérleti díj minimum 390 ausztrál dollárból indulhat. Azonban a kereslet is magas a Scullin területén, amely kevesebb, mint 20 km-re van a CBD-től.

Ezután a befektetők preferenciáinak listáján a Bangalow, az Új-Dél-Wales területén, Sydney-től 750 km-re található az egyik legolcsóbb lehetőség azok számára, akik a természetben merülni akarnak, anélkül, hogy felhagynának egy tipikus tengerparti életstílust. megfizethető költségvetést.

Enyhén kevésbé „vad”, de ugyanolyan csodálatos a Tacoma terület, ahol az árak heti 400 dollárból indulnak. A Newcastle és Sydney közelében nagyon jól kapcsolódik egy gyorsvonattal.

Északon nem emlékezhetünk Ludmillára, a Darwin kerülethez legközelebb eső külvárosra, és különösen a luxusszegmens által kért. Araluen a legkeresettebb külváros. Mintegy 10 km-re Alice Springstől. Az árak? Legalább 400 dollárról indul egy héten.

Queensland-ban a Bilinga helyett 26 km-re található a csodálatos Aranyparttól, átlagosan körülbelül 450 dollár áron hetente. A legkeresettebb terület a Palm Beach, különösen a tengerparti élet és a helyi éjszakai élet szerelmeseinek.

Azok számára, akik Ausztráliát még nagyobb távolságra szeretnének megtapasztalni a nagyvárosoktól és zavartságtól, biztosan nem felejtik el a Tasmania területét. A terület nagyon olcsó, és az ingatlan bérleti díja körülbelül 200 ausztrál dollár hetente.

Amit mondhatnánk, úgy tűnik, hogy a természet számára ez a divat valóban befolyásolja az egész kontinent. Azt tanácsoljuk, hogy adjon nekünk egy kis gondolat, figyelembe véve ennek a földnek a rejtett szépségeit, ami véleményünk szerint valóban lélegzetet hagyhat!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB