Hongkong és London a csúcstalálkozó tetején: ezek a legdrágább piacok 2019-ben

Legfrissebb hírek az ingatlan világából: az irodapiac egyre érdekesebbé válik.
A statisztikai adatok szerint az irodák költségeinek növekedése valóban hirtelen, soha nem látott gyorsulást eredményezett, és ezáltal a gazdasági növekedés példátlan nyereséget jelent.

De melyek a legdrágább piacok, és amelyek ugyanakkor a világon a leginkább kívánatosak voltak? Kétségtelen, hogy a világ jelenetének dominálása érdekében Hong Kong Central és a londoni West End kiemelkedik, anélkül, hogy elfelejtenék a New York-i Manhattani Midtown-ot.
De menjünk be a részletekbe.
Hongkong esetében évente 322 dollárról beszélünk, London 222,70 $ és Manhattan 196 $. A Miniszterelnöki Hivatal megszállásának költségei, mint például a helyi adók és az irodaterületek megszervezésével kapcsolatos általános költségek, mindenképpen összeegyeztethetők az e piac által garantált nagyon magas szintű ingatlanokkal.

A CBRE Americas foglalkozási kutatójának vezetője szerint a tehetségek vonzása, de mindenekelőtt megtartani a versenyt, így garantálva a legmagasabb színvonalú munkahelyi környezetet, nem korlátozta egyes régiók lassabb gazdaságát. Valójában ez is ösztönözte az utóbbit, hogy alkalmazkodjon a környező területekhez. A kérelem üteme exponenciálisan nőtt, különösen a nagy banki, pénzügyi, de a technológiai és a coworking cégek által is.

A vizsgált tizenöt legjelentősebb piacon rögzített százalékos növekedés még az első negyedévben is elérte a kétjegyű irodai foglalkozási költségeket, a tavalyi évtől eltérően. És éppen az a közös munkaterület, amely ezt a piacot egyre vonzóbbá teszi a befektetők számára.
A százalékok tekintetében emlékeztetünk arra, hogy az alábbi városok megkülönböztetik magukat ebben az ágazatban:

Porto, Portugália 24%
Fokváros, Dél-Afrika 20%
Szingapúr, Szingapúr 17%
Budapest, Magyarország 15%
Mallorca, Spanyolország 14%
Atlanta, USA 14%
Vancouver, Kanada 13%
San Francisco 12,2%
Johannesburg, Dél-Afrika 12%

Általában elmondhatjuk, hogy az Amerikai Egyesült Államok mintegy 3,7% -ot szerzett magas szinten, ha úgy véljük, hogy Európa, a Közel-Kelet és Afrika átlagos nyeresége összesen 3,5% -ot ért el.

Miért van ilyen nagy érdeklődés az irodai piac iránt?
Kétségtelen, hogy alapvető szerepet töltenek be a közös munkára, a munka új határára és általában az űrkezelésre szánt terek, mind a gazdaságosság, mind a hatékonyság szempontjából.
Mit mondhatunk, reméljük, hogy ez a pozitív hullám magában foglalhat más szomszédos és nem szomszédos országokat is, hogy a még kevésbé fejlett területek elérjék a magas szintet anélkül, hogy levágnánk ebből a szélsőséges ingatlan virtuozitás köréből.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB