A coworking befolyásolja a Fülöp-szigetek ingatlanpiacát

Az ingatlanpiac, valamint a nemzet minden gazdasági szektora folyamatosan változik és alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez. E forradalmi változások közül természetesen nem tudjuk megemlíteni a „coworking” jelenségét. Ez egy olyan rendszer, amelyet leginkább szabadúszók használnak, akik olyan közös tereket használnak, ahol független munkaállomásokat helyezhetnek el, és ezzel egyidejűleg más emberekkel is kölcsönhatásba lépnek.

Ez a modell nyilvánvalóan nagymértékben befolyásolja az ingatlanpiacot, különösen a Fülöp-szigetek piacát.
A JLL nemrégiben készült tanulmánya rámutatott arra, hogy a munkahelyi közös terek garantálhatják a rugalmasságot és ugyanazon teljesítmények jelentős javítását. Az új filozófia sikerének alapelve éppen azon alapul, hogy átmenetileg egy új tevékenység megkezdése előtt átmeneti helyet talál. Valójában számos külföldi vállalat használja a nem végleges tereket, hogy belépjen a helyi piacra, majd valódi műholdas irodává váljon.

Mivel az ingatlanpiac fejlesztői olyan területekre mozognak, amelyek gazdasági szinten már önállóak, az új épületek a tulajdonosok igényei szerint változnak, nagyobb és sokoldalúbb területeket biztosítva a potenciális befektetők kérésére.

A korábban említett egyéb előnyök közül természetesen nem tudjuk hangsúlyozni a hatékony hatékonyságot, amely gyakorlatilag e rendszer elfogadásának formája. Amellett, hogy egyre több lokátort vonzanak, ez a módszer csak a rugalmas munkaterületek 5% -ának használatával garantálja, hogy a hatékonyság 45% -kal több, mint a standard teljesítmény.
A munkaterület lefedettsége is növekedett, jelentősen csökkentve a munkanélküliségi rátát.

Ennek a jelenségnek a sajátossága abban rejlik, hogy sikerült gyökereznie egy olyan nemzetben, mint a Fülöp-szigetek, különösen a hagyományokban és a munkakörülményekben.
Hangsúlyozni kell, hogy az elmúlt években ez a földterület nagyon erős demográfiai növekedést szenvedett el, az innovatív politikák elfogadásának köszönhetően, amelyek valamennyi gazdasági ágazatot magukba foglaltak.

És éppen a hatalmas külföldi tőke hozzájárulása volt, hogy a kormányt modernebb látókörökre és nemzetközi kereskedelem irányába irányítsa, pontosan azért, hogy ne csak a területet, hanem a folyamatosan bővülő ingatlanpiacot is támogassa.

A közös terek használatának kényelme, a rugalmasság és az innováció alapvető szerepet játszik a Fülöp-szigeteken, amelyek mély válság után ébrednek fel.

Nyilvánvalóan reméljük, hogy ez a pozitív helyzet a következő években is folytatódhat, de mindenekelőtt, hogy az ingatlanpiac belső és külső változásaihoz való alkalmazkodás fontos példája.

A tér átmeneti jellege még a munka szintjén is nagyobb nyugalmat garantál, anélkül, hogy elfelejtené a gazdasági és pénzügyi szempontokat (a költségek viselése szempontjából biztosan kényelmesebb).

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB