Nemzetközi ingatlan: újabb rekord év

Általános bizonytalanság, egy olyan válság, amely még mindig megijeszti a nemzeti és a nemzetközi gazdaságokat, és egyre inkább igényel befektetőket. Mindannyian tudjuk, hogy 2019-ben "alapvető bizonytalanság van, amely blokkolja az összes gazdasági ágazatot, ideértve az ingatlant is.
Érdemes befektetni? Igen, de milyen áron? Milyen kockázatokkal lehet szembesülni?
Nos, ma a Realigro-ban megpróbálunk átfogó, de részletes képet adni arról is, hogy miként néz ki a világ ingatlanja jelenleg, hogy végül feloldjuk a kétségeket!

Azt mondják, hogy 2019-nek szándékában áll, hogy nemzetközileg az ingatlanpiac történetében maradjon. Miért? Hamarosan megtudjuk! Kezdjük!

A nagy közgazdászok előrejelzései szerint ebben az évben a világ ingatlanbefektetéseinek nagysága elérheti és akár meg is haladhatja az 1,7 milliárd dollár küszöböt, amely 1,5 milliárd euró. Mit jelent ez a megjelenésnek, mint öncélnak?
Az ingatlanpiac számára ez képviselné a legmagasabb történelmi szintet. De miben múlik ez az érték?

Newman elemzése szerint a különféle ingatlanügyletek magas arányt tartanak fenn a gazdasági, kereskedelmi, mindenekelőtt a geopolitikai bizonytalanság ellenére. Ne felejtsük el az Egyesült Államok és Kína közötti nehéz helyzetet.

Noha ez a rendkívül kritikus általános olcsóbb üzem továbbra is fennáll (annyira, hogy az ingatlanot az első negyedévben próbára tegyék), a másodikban a kereskedelmi tevékenységek és az adásvételi szerződések valóban visszatértek. A számok? Több mint 800 ezer millió dollárról beszélünk (ingatlan).

Ennek oka az, hogy érdemes most befektetni. Az árak, néhány különleges esetet eltekintve, alacsonyabbak. Különösen az Egyesült Államokban. Ehelyett a világ más területein, például Európában, ahol a fővárosok fenntartják vagy akár növekednek is, a probléma nem merül fel. Ingatlanokat is vásárolsz. Mivel a beruházás ma közép- és hosszú távon eredményes.

De miért hajlandó többet költeni, annak ellenére, hogy ez a helyzet olyan gyenge?
Mindenekelőtt emlékezni kell arra, hogy a vásárlók 70% -a tartozik a nagy nettó értékű kategóriába, azaz azokhoz, akiknek nincsenek pénzügyi problémái. A gazdagabb személyek ezután az egész ingatlan hajtóerejeként járnak el. De az alacsonyabb kategóriák is befektetnek, mivel, mint tudjuk, a mai ingatlan jelentős garancia a jövőre.

Az ingatlanvásárlást ösztönző elemet az új kormányzati politikák adják, amelyek jelenleg a régi, nem fenntartható struktúrákat akadályozzák meg, pontosan a környezetvédelemre és az energiafogyasztás csökkentésére irányuló cselekvési tervek alapján.
Az épületek újjáépítése és új, különösen a lakóépületek építése nem hagy sok helyet a képzeletre: Úgy tűnik, hogy az ingatlanpiac pozitív jelekkel teli tendenciát követ.

A környezetvédelem, a legmodernebb technológiák és a befektetők abban reménykednek, hogy egy ingatlanvásárlás győztes lépésnek bizonyulhat (ahogyan azt a fő statisztikai intézetek megerősítették), tökéletes keverék, amely lehetővé teszi az ingatlan felszínen tartását. , a válság ellenére (amely remélhetőleg mára már lejárt és véget ért).
Szeretne tudni, hogyan fog alakulni a helyzet?

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB