Kisajátítás az ingatlan újraindításához: az afrikai fordulópont!

Általában amikor egy lakóövezet építésére szánt építkezés megnyitásakor döntenek, különféle tényezőket vizsgálnak meg. Mindenekelőtt a terület területi átalakulását, majd magának a projektnek a véglegesítését célzó tervet. Végül, de nem utolsósorban a kérdés kilátása: érdekes lesz-e a potenciális vevő számára befektetni ezen a területen?

Bár ezek a kérdések tehát "rituális" kérdések, bizonyos körülmények között a szükségesség azt jelenti, hogy lehetetlen súlyozni ezeket a kérdéseket. Ez történik Afrikában, különösen Ekurhuleni városában.

Mi az a jelenség, amely szavak nélkül hagyja az ingatlanvilágot? És mindenekelőtt miért jött ilyen messzire?

Menjünk sorrendbe, részletesen elemezve az ország politikai és társadalmi helyzetét.
Az Afrikai Nemzeti Kongresszus javasolta egy száz hektáros földterület "lefoglalását" magántulajdonosok által, házak építéséhez ... nagyon alacsony költséggel.
Ennek oka a helyi piac által tapasztalt válság, amely minden ágazatban hirtelen fellendülést igényel, például ahhoz, hogy a gazdaság jobb szintre húzódjon.

Emlékezzünk arra a társadalmi nyugtalanításra is, amely továbbra is fennáll ezen a földön. Két évvel ezelőtt az úgynevezett „apartheid” még mindig gyökerezik. Ennek a drámai körülménynek a vitathatatlan szimbóluma a magánterületek tulajdonjogát képviseli a fehér kisebbség kezében.

Ezért ez a reform nemcsak az ingatlan kínálat mennyiségi javítására irányul, hanem a társadalmi problémák átszervezésére is törekszik, amelyek túl sok éven át szó szerint megsértették az ország fejlődésének lehetőségét.

Az ágazat vezető szakértői szerint a társadalmi egyenlőtlenség és a kritikus helyzet együtt jár a határidők túllépésével, ha ez a program (és mások) természetesen befejeződik.

A fellépés képviselője, valamint annak ügyvezető igazgatója, a város polgármestere, Masina azt mondta, hogy ez a kényszer kisajátítás kénytelen. De ez egy olyan döntés, amelynek célja a garancia megőrzése, az olyan javak megosztása, mint a föld, a jövedelmező piaci egyensúly elérése érdekében minden gazdasági ágazatban.

Valójában sok országban az ingatlan a GDP 60% -át képviseli, ami azt jelenti, hogy ezen a téren történő javulás nagyban segítené a dél-afrikai gazdaságot.

Ezért reménykedhetünk abban, hogy ezt a programot erényes módon lehet végrehajtani, szükségtelen politikai problémák nélkül. De mindenekelőtt reméljük, hogy egy csodálatos, meleg és barátságos föld visszatér ragyogni a saját fényével, annak a hihetetlen erőnek köszönhetően, amellyel felruházják.

Ha kíváncsi szeretne többet megtudni, javasoljuk, hogy maradjon naprakész a portálunkon és a Realigro blogon!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB