Pozitív előrejelzések Egyiptomra: az ingatlanpiac magas!

Úgy tűnik, az egyiptomi ingatlanpiac a legjobb időszakban van. Ezt támasztják alá azok a statisztikai adatok is, amelyek a nemzetet 2018 utolsó hónapjaiban regisztrált exponenciális növekedésre vonatkoznak. Úgy tűnik, hogy ez a pozitív tendencia nem akarja megállítani.

Valójában várható, hogy az ingatlanpiac olyan sok külföldi befektetést vonz majd, amely nagy jelentőséggel bír Kairó nemzetközi pozíciójának helyreállítása szempontjából.
Melyek az egyiptomi tégla vezető elemei? Kétségtelenül a nagy rugalmasság és a külügyek iránti hajlandóság, a társadalom valamennyi gazdasági ágának előjoga. A lakosság növekedése szintén jelentős növekedést biztosított a keresleti oldalon, anélkül, hogy elhanyagolnánk az inflációs ráta csökkenéséből fakadó fontosságot.

Ez utóbbi az egyiptomi ingatlan egyik fókuszpontja volt, mivel lehetővé tette különösen a nagyon fiatal „Millennials” befektetőinek számára, hogy Egyiptommal szembenézzenek, és kiválaszthassák, hogy az ingatlan befektetéseik nyereségesek legyenek.
A JLL is hangsúlyozta a Kairóban megrendezett éves „Next Year” rendezvényen, hogy az egyik fő motor, amely jelenleg lehetővé teszi az egyiptomi gazdaságnak az eredeti pompáját, felemelkedésének és visszatérésének az a lenyűgöző hatása, mint a lakossági piac .
Ön már nem választja bérleti szerződéseit, de a lakossági árak csökkenése következtében a potenciális befektetők úgy döntenek, hogy előnyben részesítik a vételi és eladási szerződések aláírását.
Mit várnak a közgazdászok az egyiptomi ingatlanpiac jövőjével kapcsolatban?

A horizonton nincsenek felhők! Ennek a pozitív hullámnak az érdeme a fiatal befektetők gyümölcse, akik természetesen 2025-ig csatlakoznak az egyiptomi munkaerőhöz, lehetővé téve mind az új lakóépületek megszállását, mind pedig az új irodák felépítésének sürgős szükségességét (kb. 2020).
Emlékeztetni kell továbbá arra, hogy ez egy történelmi, kulturális és tájképi szempontból különösen érzékeny föld.

 Az idegenforgalmi ágazat valójában az egyiptomi gazdaság vezetője, amely minden évben az egyszerű turistákat jövőbeli egyiptomi állampolgárokká alakítja.
Hogy nem említhetjük meg a csodálatos piramisokat, a lélegzetelállító tájokat, a csodálatos korallzátonyokkal rendelkező tengerfenéket? Mindez egybeesik az infrastruktúrák javításával is, mint például a Sphinx nemzetközi repülőtér megnyitása, amely garantálja a Kairói repülőtér számára a belső légi forgalom megkönnyítését, az új úti célok bevezetését, anélkül, hogy az ügyfelek túlzsúfoltságát okozzák.

Ami a szállodai szektort illeti, 2020 végéig valószínűleg az új és változatos értékesítési és újrafelhasználási lehetőségek előnye lesz. Továbbá változik a referencia ügyfélkör szegmentálása is.

Valójában egy rendkívül gazdag turista és befektető átadta a luxust kereső befektetőt, egy határozottan alacsonyabb szinten, amelyet a közös állampolgár képvisel, aki ilyen rendkívüli földterületbe kíván befektetni.
A gazdaság erényes, és a pénzügyi megtérülés sebessége lehetővé teszi Egyiptom számára a már meglévő struktúrák újbóli befektetését és javítását.

A bejövő idegenforgalom növekedését továbbra is védi a terület nagyobb biztonsága, és általában a vásárlóerő növekedése (mind az ingatlanárak, mind a kamatlábak csökkenése miatt).

Mit mondhatnánk, reméljük, hogy ez a pozitív hullám folytathatja a pályáját, anélkül, hogy megállna az elkövetkező években!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB