Mit várhatunk 2019-től? A befektetők és az eladók vegye figyelembe!

Nem kétséges, hogy 2018 számtalan változást látott az év során. Nagyon magas árakkal avatták fel, alacsony jelzáloggal és az eladók előnyeivel. Mindezek ellenére a következtetés teljes egészében megfordította a helyzetet a szabványosítással és a lakásárak növekedésének megállításával, valamint a rendkívüli áremelkedéssel, így a piacot a vevő javára emelte, és már nem az eladó.
De a leggyakrabban feltett kérdés az, hogy ez a tendencia folytatódik-e vagy újra megváltozik.
Várva, hogy teljes mértékben élhessünk 2019-ben, elkezdjük összefoglalni a globális ingatlanpiacra vonatkozó statisztikai és gazdasági előrejelzéseket.
Annak ellenére, amint azt fentebb már rámutattuk, a jelzáloghitelek emelkedése jelentős volt, az ingatlanpiac lenyűgöző növekedésének köszönhetően az átlag alatti szintező és még egy stagnálás és visszavonás fázisa is várható. vásárlók igaz?
A Millennials, az a kategória, amely most minden gazdasági ágazatban főszereplővé válik, kétségtelenül a 2019-es lándzsája lesz.
 A fiatalok iránti kereslet egy ingatlan megvásárlására mindig növekszik, ellentétben a családokkal, akik inkább inkább a bérleti díjakat választják. Az árak növekedése nem akadályozta meg a fiatal befektetőket!
A házak vásárlóereje csökken, de ez nem fog károsodni! Az ingatlanvásárlási folyamat hipotetikus lassulását visszafogja az ingatlanárak csökkenése, amelyre a jogosult befektetők pénzügyi forrásaikat öntik.
 Ugyanakkor elvárjuk a félpiaci egyensúlyi szintet is, amelyet a nagy mennyiségű leltár jelenléte garantál, amely képes kielégíteni a vásárlók növekvő és folyamatos igényét.
Általában néhány ország kivételével minden ingatlanpiacon az értékesítés üteme legalább néhány évig folyamatosan folytatódik, és minden kétséget kizáróan javítja a teljes nemzeti gazdasági rendszert.
 A bérleti díj csökken. A bérleti szerződések a „második választás”, mivel ezeknek a tulajdonságoknak az értékcsökkenése és a kamatlábak csökkentése ösztönzi az ingatlanpiacon az újonnan érkezőket arra, hogy egy bizonyos összeg havonta fizetnek, nem pedig a helyesbítéshez. sósabbá válik.
Beszélgettünk a fiatalokról, a Millennials-ról, amelyek behatolnak az ingatlanpiacra, így nem beszélhetünk egy másik igazán fontos elemről az új ingatlanpiacon, amely ebben a 2019-ben vár ránk: technológia.
A tulajdonság-technológia kombinációja továbbra is fennmarad, és megmaradhatatlanul, nagyon hosszú ideig folytatódik. A különböző korábbi cikkekben már beszéltünk arról, hogy a zöld-intelligens hogyan sikerült tökéletesen kialakulnia, nemcsak az ingatlanpiacon, hanem mindenekelőtt a kollektív képzeletben.
 A zéró emisszió és az intelligens otthonok iránti erős kereslet tökéletesen megfelel egy olyan leltárnak, amely a saját igényeinek megváltoztatására hajlamos a piaci igényeknek megfelelően.
Amit mondhatnánk, úgy tűnik, ez az év valóban tele van hírekkel mind a befektetők, mind az eladók számára.
És te, melyik oldalon leszel az új ingatlanpiacon 2019?

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB