2019 Ázsia felé fordul: ez történik

Tudod, az ázsiai kontinens mindig minden lépést jelent. Legyen szó akár új technológiákról, akár más gazdasági ágazatokról, kétségtelen, hogy e nemzetek hatalma vitathatatlan.
Még az ingatlanpiacon is nem kevés a siker, mind a befektetők, mind a tulajdonosok körében.

Úgy tűnik, 2019-ben a legjobb módon került sor a Colliers International Ázsiai Piaci Pillanatképe által gyűjtött adatok szerint. A kedvező kormányzati politikák, az új infrastruktúrákba történő különböző beruházások és az adókedvezmények fokozatosan támogatták a belső piac igényét.

A befektetők jelentős diverzifikációban részesültek, akik most már hagyományosabb ágazatokból költöztek, mint például a lakossági és a kereskedelemorientált szegmensekbe vagy adatközpontokba.
Szingapúr kétségtelenül olyan piac, ahol a szállodai szektor dominál, s ez ösztönzi a nem lakossági növekedést. A gazdasági és statisztikai előrejelzések szerint ez a város továbbra is különösen más szegmenseket és különböző piaci célokat vonz.

A Pearl River Delta régióban a tranzakciók szédítő szintre emelkedtek. 2019 első három hónapját a 2018-as időszakhoz képest 32% -os növekedés jellemezte, közel 1,5 milliárd dollárral. Az erős fejlődést az új vállalatok és fiatalok garantálták, akik "alternatív élményt kívánnak élni", úgy döntöttek, hogy befektetnek (akár bérleti szerződésekben is).

 E terület erőssége a főváros peremterületeinek fokozására irányuló program, különféle megkülönböztetés nélkül. Minden területet át kell értékelni átépítési intézkedések révén.
A különböző kormányzati projektek közül a 2019-es kulcsprojekt-tervet azonosítjuk azzal a céllal, hogy 500 millió dolláros beruházást gyűjtsünk össze, amelyek a kereskedelmi, lakossági és kiskereskedelmi jellegű új infrastruktúrákra irányulnak a városokban.

Még Japán is jól védi magát, még ha nem ugyanazokkal a ritmusokkal, mint más nemzetek. Valójában a különböző felmérések szerint nagyon valószínű, hogy a szomszédos országokból származó befektetők megtakarításaikat összehangolják ezen a piacon, ami minden bizonnyal mérete, de különösen stabil.

 Hogy nem is beszélhetünk Hongkongról? Annak ellenére, hogy a különböző kormányzati bizonytalanságok szenvedtek, amelyek az állami gazdaságba kerültek, jelenleg is reális újjáélesztés tapasztalható ezen a területen, várva egy új programot, amely a lakóépületekre és irodákra irányul.
Végül, de nem utolsósorban a Vietnámban kialakuló ingatlan-keretrendszer, amelyen 2,8 milliárd dollárnyi külföldi közvetlen befektetés szerepel.

A havi növekedés 2019 elejétől 10% -kal. Valójában szektorunk a vietnami gazdaság legfontosabb hajtóereje.

Amit mondhatnánk, úgy tűnik, hogy 2019 Ázsia szerencsés éve!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB