A leggyorsabb áremelkedés Európában: ez történik a szlovén téglával

Európa-szerte úgy tűnik, hogy az ingatlanpiac iránti érdeklődés általános volt. Amióta a Millennialok a rendszer aktív részévé váltak, az európai kontinens szinte minden nemzetét gazdasági-pénzügyi szempontból „pozitív hullám” érte.

A forradalomba bevont különböző szektorok közül az ingatlanközvetítő szerep volt az ingatlan. Szlovénia volt az az ország, amely pontosan ezen a területen jött létre, az elmúlt időszakban Szlovénia, az 1991-ben megszerzett függetlenséggel Szlovénia csatlakozott az Európai Unióhoz és a NATO-hoz. külföldi piacokra és minden területen.

Valójában a szlovén tégla piacon a lakásárak exponenciális növekedése volt tapasztalható, ami a leggyorsabb Európában. Az erős növekedés azonban a potenciális befektetők elrettentése helyett megnövelte beszerzési kapacitását, meglepő és meggátolva mindenféle gazdasági és társadalmi előrejelzést.

A lakásárak országos indexe a tavalyi év utolsó negyedévében már 15,5% -kal nőtt. Ugyanebben az időszakban a szomszédos országok nem lépték túl a 4% -ot. Pontosabban, a fővárosban, Ljubljanában, a lakások árindexe, de a régi épületek lakása is 9% -kal nőtt, míg az ország többi részén 10% -kal.

Az ügyletek csökkentek, de az ingatlanpiaci szegmentáció mértéke megnőtt. Egyre több befektető úgy döntenek, hogy a szlovén téglában egyesítik erőforrásaikat.

A tranzakciók csökkenését egyszerűen az ellátás hiánya okozza, ami éppen a legmagasabb történelmi szintet elérő erős keresletből eredt, a probléma megoldása érdekében a szlovén ingatlanpiac további fellendítésére állami források kerültek kiosztásra. 16000 lakóegység építése (2025-ig).

A kamatlábak is csökkennek, és ez a garanciák, mivel könnyen érthetőek, arra ösztönözték a fiatal befektetőket, hogy árnyékolják a bérleti szerződés aláírásának lehetőségét, az értékesítési okirat előnyeire.

Emlékeztetni kell arra is, hogy 2003 óta az ingatlanok megvásárlásának lehetősége nyitva áll a külföldiek számára, korlátozás nélkül az uniós polgárok számára.

Még az építés alatt álló lakások értéke is jelentősen emelkedett, átlagosan 10% -kal, Szlovénia általános növekedésének köszönhetően. A gazdaság robusztus és nemrégiben megnyílik a nemzetközi piacra. Még a következő évekre vonatkozó kilátások is inkább optimistáknak tűnnek: 2020-ig magas szinten várható a folyamatos növekedés.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB