Új év, új célok: a spanyol ingatlanpiac felszáll

2019-ben mind világszerte, mind gazdaságilag, politikailag, de társadalmilag is megnyitották. Mint mindig, az éjfél vége és egy új oldal kezdetének lezárása után a híres '' jó szándékok '' indulnak.
Ez nem mindig így van, de ebben az évben csak úgy tűnik, hogy egy adott ország javára tartott, ami 2018-ban úgy tűnik, hogy megtartotta céljait. Spanyolországról beszélünk! Az ingatlanpiacon csak az év első felében elért hozam 11,3% volt. Egy olyan szám, amely meghaladta az összes elvárást.
Ez az eredmény elsősorban két tényezőtől függ: bruttó bérbevétel és tőkenyereség. Az összeomlás után, amely 2012-ben a spanyol ingatlanpiacot jelezte, amely -12% -kal az alsó szintet érte el, a helyzet szó szerint eltömődött, ami Spanyolország felé mutatott.
Az eladások ezen fellendülésének segítése kétségtelenül a jelzáloghitelek nagyon alacsony szintje volt, amely 2% -ra korlátozódott. Egy másik jó hír azoknak a befektetőknek, akik olyan meleget szeretnének vásárolni egy ingatlanot ezen a földön, és ezekkel az adatokkal még barátságosabbak.
De van egy harmadik igazán fantasztikus újdonság a spanyol tégla potenciális vásárlóira. Az ingatlanárak alacsonyabbak, mint a tíz évvel ezelőtti árak. Ez azt jelenti, hogy nagyobb tőkebefektetés van ebben az országban, a gazdaság forgalmának sebessége és mindenekelőtt számos, a spanyol ingatlanszektorba történő befektetés.
Bár a közgazdászok nem képesek közepes és hosszú távú spanyol piaci előrejelzéseket készíteni, ajánlatos ezt a lehetőséget felvenni, és többet részesítenek előnyben, mint valaha azok, akik Spanyolországban vásárolnak ingatlant. Tíz éven belül Spanyolország legyőzte a főbb európai nemzeteket, amelyek a válság és a magas versenyképességi szint miatt kénytelenek voltak kamatemelésre, az ingatlanok áraira, vagy a vásárlók előnyeinek korlátozására. mindez a gyors gazdasági fellendülés biztosítására irányul.
Az ingatlanárak legjelentősebb emelkedését Svédországban (78%), Luxemburgban (53%), Németországban (40%) és az Egyesült Királyságban (Brexit) számolták (38%). Spanyolország helyett egy szép -17% -kal bezárja a rangot! Nem meglepő, hogy a spanyol ingatlanpiac is magasabb hozammal rendelkezik, mint sok más európai városban.
 Barcelona különösen a legmagasabb bérleti hozammal rendelkezik Európában, míg Madrid és Valencia a negyedik és az ötödik helyen kerül elhelyezésre, ugyanazon eredményekkel Rómában és Amszterdamban.
 Ugyanez az ingatlanvásárlási és értékesítési üzletág is növekszik, több mint 100.000 ingatlanot vásárol a külföldiek és 475 ezer darabot a spanyolok.
De ez még nem minden.
 Még a gazdaság általában is nagy lépéseket tesz! A munkanélküliség 15% -ra csökkent, a GDP az egyik legerősebb és legstabilabb Európában, a 2019-es várakozások meghaladják a 3% -ot!
Mit mondjak, valódi ingatlan forradalom!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB