Hol lehet kevesebb bérleti díjat fizetni: a lista az Egyesült Államokban

Gondolkozott már azon azon, hogy hol fizethet kevesebb bérleti díjat az Egyesült Államokban?
Nos, mi a Realigro-ban összeállítottuk a fő városok listáját, ahol megfizethető bérleti díjat fizethetnek, amely nem túlzott az USA átlagához képest.
Ha többet szeretne megtudni, és mindenekelőtt ha az Egyesült Államokban szeretne bérleti szerződést kötni, akkor a következő sorokat kell követnie.

Először kezdjük el az alkalmazott módszerrel. Elemzést készítettünk a jelzálog átlagos költségéről az egyes városokban.
Általában az Egyesült Államokban a lízing megkötésekor az átlagos ár havi 1200 dollár körül van.

Nyilvánvaló, hogy mind mind a területektől, mind a kiválasztott ingatlan típusától függ.
Ezenkívül lényeges különbséget játszik a perifériás és a központosított zóna közötti rés. (a költség legalább megduplázódik).

Jelenleg azonban a 85 legnépesebb városból körülbelül 31 a potenciális bérlők számára 20% -kal nagyobb gazdasági erőfeszítést jelent az átlagnál.


Az átlagos hitel az egyes nagyvárosokban az egyes városok átlagára, a helyi ingatlanadók, a ház értékének 20% -ának megfelelő kezdeti pénzügyi kompromisszumból adódik. Ne felejtsük el a házbiztosítást és a 30 éves fix kamatozású kölcsönt.

És akkor hol alakul ki a gazdasági rés, és mindenekelőtt azok a városok, amelyek garantálhatják az olcsóbb kapcsolatot a piaci kereslet és kínálat között?

 Baltimore, Cleveland és Santa Ana a három város a legnagyobb különbségekkel. Több mint 200 dollár.

Baltimore-ban az átlagos bérleti díj 1200 dollár. Követve Cleveland 857 dollárral, és az utolsó kaliforniai város 2731 dollárral kerül.

De annak érdekében, hogy ne maradjunk ezen első realitásokon, úgy döntöttünk, hogy másokat is bevonunk, hogy jobban átmutassuk az általános képet.

Itt egy kis lista:

St.Paul 1,494 dollár
Toledo 795 dollár
Aurora 1.910
Memphis 855 dollár
Indianapolis $ 1,139
Ezüst tavasz 2,236 USD
Buffalo 942 USD

ezért meg lehet érteni, hogy a diverzifikáció milyen széles, még a szomszédos helységek között is, nemcsak földrajzilag, hanem mindenekelőtt hasonló jellegű területeken és bérelhető ingatlanokon.

Mindez nyilvánvalóan eltérő súlyt vesz fel a hitel átlagos részaránya alapján is, ami nagyban befolyásolja a végső árat.

Annak ellenére, hogy az ár szempontjából határozottan magasabb valóság volt a jelen, a szerződés típusát nem szabadította el.

A Manforte-t a Millennials adta, akik - az adásvételi szerződés rovására bérleti szerződést kínáló sokoldalúság irányában - választják ezeket a megoldásokat.

Tehát hogyan alakul az ingatlan az elkövetkező hónapokban a bérleti díjak szempontjából, még kevésbé gazdasági területeken is? Ennek megismerése érdekében felkérjük Önt, hogy folyamatosan frissítse portálunkat!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB