Az ingatlanok valódi luxusának két neve van: Berlin és Frankfurt!

Most már tény: amikor a valódi versenyről van szó, az összes területen a kihívások fő szereplője nem az egyes államok, hanem a nagyvárosok. Az utóbbiak egyetlen célja: a potenciális ügyfelek csatornaképességének javítása, a keresleti görbe más versenytársakkal szembeni eltolása révén. Legyen szó az infrastruktúra, az életminőség javítását vagy új lehetőségek teremtését célzó beruházásokról, a cél egyszerű: megjelenni.

Az ingatlanpiaci áremelkedés ad egy elemet, amely még inkább hangsúlyozza, hogy a nagyváros változik és fejlődik pozitív módon. Látszólag ez a jelenség a befektetők iránti nagy érdeklődés jele egy egyre inkább az igényeikhez igazodó helyi ajánlat iránt.

A jelenség legjobb képviselői között Európában két város kiemelkedik: Berlin és Frankfurt. A német királynők az ingatlanárak 12% -kal emelkedtek a luxusszegmensben. Meglepő a célközönség. Valójában általában a luxuspiac marad azon kevesek egyike, amelyek az árak szempontjából stabilak maradnak, tekintve, hogy egy olyan szelektív ágazat (mivel teljesen el van különítve más ártartományoktól), hogy a priori soha nem érzi kritikus időszakokat. .

Ezért annak szükségessége, hogy a luxustulajdonhoz rendelt áremelkedéssel együtt felmerüljön, egy nyilvánvaló, egyre sürgetõbb kérés, amely lehetõvé teszi egy olyan p tôkével rendelkezõ ingatlan megfelelõ beruházását, amely nem olyan kicsi pénzügyi forrásokat fektet be!

A témával kapcsolatos legújabb kutatást globális szinten végezték el. Berlin a rangsorban szereplő összes többi városhoz képest a legmagasabb távolságot (az árak szempontjából), éves növekedéssel 13% -kal. Hasonló helyzet, bár lassabban, a frankfurti jelenlegi helyzetben van, ahol a történelmi otthonok (az ingatlan keresőmotorokban a legkeresettebb) árai 9% -kal, az előző évhez képest pedig 15% -kal, 2017.

Európai szinten az áremelkedést (mindig pozitív) más híres realitások is támogatják, mind az ingatlanvilágban, mind pedig történelmi-kulturális szempontból.

Edinburgh 4,5 százalékponttal több, mint 2018-ban; akkor találjuk Genfet a +6-tal, Madrid a legtöbb európai nemzetnél átlagosan 5 százalékponttal védi magát, ugyanúgy, mint az elegáns Párizs.
Az utolsó helyeken (a legfrissebb mondani), Zürich (+4) és, dulcis in fundo, megjelenik a divatváros: Milánó.

Az ázsiai oldalon viszont az előadások gyorsabbak az előző évekhez képest bekövetkező változások szempontjából, ám az elért eredmények szempontjából nem annyira kivételesek.
Peking és Guangzhou, a növekedés 4,5, illetve 2,7% -kal, árkonszolidációt valósított meg a jelenlegi év első felében.

Végül, de nem utolsósorban a szingapúri ingatlanpiac, amely a régió néhány legfontosabb üzletét látta.

Mit kell mondani, úgy tűnik, hogy még a luxuspiac is megváltozik, természetesen mindig pozitív!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB