Ománi ingatlanpiac: az újjászületés

Egy ország győztes gazdasága számos olyan ágazatból áll, amelyek értéket teremtenek köztük, azzal a céllal, hogy a nemzet a termelékenység szempontjából a többihez képest jobb legyen. Különösen gyakran előfordul, hogy ez egy olyan ágazat, amely másokat vezet. A gazdasági és pénzügyi szempontból optimizmus hullámának főszereplője Omán állam.

 Ez az újjászületés éve nemcsak a termelékenység, hanem mindenekelőtt az ingatlanpiacon kötött értékesítési szerződések száma tekintetében. Az olaj áremelkedésével összefüggő hatás, amely jelentős hazai gazdagságot eredményezett, párhuzamosan nagyon érdekes lehetőségeket hozott létre, ami viszont növelte az ingatlanvásárlók számát. A fiatalok és a felnőttek itt egy egyedülálló államban öntettek, ami a foglalkoztatási ráta és általában a demográfiai ráta erős növekedését mutatja.

A GDP pedig a 2018-as év végéhez képest 10% -kal emelkedett, köszönhetően a Khazzan-i térség erőteljes és folyamatos termelésének.
Annak ellenére, hogy a kereslet továbbra is mérsékelt a szálláskeresés tekintetében, általában lehetőség van olyan különböző tevékenységek azonosítására, amelyek megkönnyítik és ösztönzik a lakossági vásárlási szerződések megkötését. Az ingatlanárak stabilitása kétségtelenül ösztönözte a befektetőket, akik úgy döntöttek, hogy erőforrásaikat egy nagyon töredezett piacon konvergálják.

Az elmúlt 12 hónapban az összes lakossági alpiac ésszerű szinten tartotta a keresletet, így a vevők nagy többsége Omán fővárosába került, még hajlandó csillagászati összegeket fizetni, hogy megragadjon egy ingatlanot ebben a barátságos területen.

A legkeresettebb lakóhelyek azok, akik a legaktívabb helyeken minden szempontból jelen vannak. Másrészről a többi város visszaesett, de csak a luxus szegmensben. A többiek számára valójában a portfólió tulajdonosai mindig és csak a fiatal Millennialok, akik, annak ellenére, hogy nem rendelkeznek különös pénzügyi forrásokkal, még mindig képesek befektetni.

 A bérleti díjak egyre kevésbé érdekesek, míg Omán ingatlanpiacának rögzítése pontosan az ingatlanvásárlási szerződés.

Új szabályozási szabályokat vezettek be, amelyek az ingatlanpiacon a külföldi tőke bevezetésével az ingatlan megvásárlásával egyszerűsíthetik és ösztönözhetik az ingatlanpiacot.
A jelenlegi piaci dinamika több mint pozitív, és valószínűleg a fő gazdasági-ingatlanintézetek megállapításai szerint a szektor változatos és mennyiségi szempontból is növekszik.

Reméljük, hogy ez a nemzet folytathatja ezt az utat, kezdetben kísérteties, de potenciálisan tele van nagy lehetőségekkel mind az ország számára, mind a vásárlók számára, akik úgy döntenek, hogy aktívan részt vesznek az ágazat nagyszerű modernizációs folyamatában.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB