Régi GST vagy új reform? Mi történik az indiai ingatlanpiacon

2019. március 31-én úgy tűnik, mint sokan, mint sokan, szinte jelentéktelen. De ha ezt a napot az indiai ingatlanpiac összefüggésében vesszük fel, meg fogjuk érteni, hogy ez valódi vízgyűjtőt jelent. A befejezetlen lakóépületek esetében erre az időpontra kötelező lesz a régi GST (szolgáltatási díj) és az új rendszer között választani, alacsonyabb árral, de adójóváírás nélkül. Ez a terv valóban váratlan és meglepő hatást váltott ki: nagyobb rugalmasság az ingatlanpiacon.

Még az ipari szektor is üdvözölte ezt az opciót, amelyet emlékeznünk kell az a priori határidőn belül gyakorolni, és ha nincs pozitív eredmény a projekt befejezésében, új tarifákat alkalmaznak.
A két különböző megoldás közötti választás lehetőségéből adódó javulás kétségtelenül középtávon garantálja a különböző működési problémák azonnali kiküszöbölését azonnali a priori elemzéssel.

Pontosabban, az új GST-díjakat választó ingatlanfejlesztők kötelesek arányosan megfordítani a beérkező hitelt. Továbbá, a közgazdászok észrevételei szerint az arány csökkentése ösztönözni fogja a fogyasztók bizalmát azáltal, hogy szoros lojalitási kapcsolatot teremt a kereslet és a kínálat között, ami nyilvánvalóan egy láncreakciót vált ki, amely az értékesítés növekedésével zárul. Mi van, ha az árak helyett inkább növekednek? Ismét az indiai kormány különösen optimistának tűnik. Ha valójában hasonló helyzet alakul ki, az új adóstruktúra miatt a Nemzeti Nyereségellenes Hatóság vállalja, hogy megvizsgálja ezt a kérdést.

Mások úgy vélik, hogy ez a megoldás nem tudna segíteni az ágazatnak, mivel bár több folyamatban lévő projektben az előző évek arányában egyetlen és folyamatos adófizetésre került sor, gyakorlati szinten ez a döntés illuzórikusnak bizonyulhat, mint az új árak igen érdeklődés, sokkal vonzóbb, mint az előzőek, a meglévő projekteket mozgatni és átalakítani, jelentős tőkevesztést okozva az építőiparban.

Szóval hogyan néz ki az ország jövője?

Kétségtelen, hogy az elmúlt években India minden tekintetben nagyon nőtt. Gazdasági, politikai és társadalmi szinten. A nemzetközi dinamikához való nyitás szükségessége kétségtelenül a Volta kulcsa volt, amely lehetővé tette, hogy az ország ilyen sokéves válság után visszanyerje és megváltja magát. Jelentős segítséget nyújtottak azok a külföldi befektetők, akik termékeny földet látva, ahol ingatlanprojekteket tudtak átültetni, úgy döntöttek, hogy aktív részévé válnak az indiai gazdaságban, ami jelentős növekedést eredményez a nemzeti GDP-ben.

Az alacsony munkaerőköltség és általában az élet ebben az államban vonzza a figyelmet a nyugatiakra, akik az elmúlt években nem vesztegették el az időt a műholdas irodák létrehozásában ebben a nemzetben.
Világos évnek tűnik India számára, így mindössze annyit kell tennünk, hogy nagy szerencsét adunk neki!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB