Golden California megragadt: zavaró ingatlanstagnálás

Golden California megragadt: zavaró ingatlanstagnálás

Kaliforniát általában wellness, luxus, VIP, nagyon hosszú és szuper zsúfolt strandok köti össze. Annak ellenére, hogy sok turista célpontja volt, főleg a 90-es évektől kezdve, a tavalyi utolsó negyedévben az értékesítés jelentős csökkenését mutatta, ami a stagnálás valódi szakaszához vezetett (ami öt évig nem volt látható) .
Az egyszemélyes lakóingatlanok éves értékesítése decemberben mintegy 300 000 darab volt. Ennek a nemzetnek a hátránya, figyelembe véve, hogy ez az eredmény a novemberi 2,4% -os eladások csökkenésének eredménye, és decemberben 13% -kal, szemben a 2017-es évvel. nagyon magas értékesítési csúcsok (kb. 420.000 egység).
 A probléma a szomszédos piacok erős versenyképességéből adódik, amelyek egyrészt a gazdasági - statisztikai felmérések erős instabilitásához és kiszámíthatatlanságához vezettek, másrészt a keresleti görbe Kaliforniából egyre távolabbi változásához. A lakásárak is csökkentek, de az új beruházások küzdenek.
A kaliforniai ingatlanok jelenlegi átlagos ára decemberben 500 000 dollárra csökkent. A félelmetes összeomlás, ha úgy gondolja, hogy két évvel ezelőtt, 365 napig, egy kaliforniai ingatlan ára körülbelül 600 000 dollár volt. A kamatlábak növekedése tovább rontotta a helyzetet.
 A statisztikák szerint az elkövetkező hónapokban az eladások csípése várható, majd majdnem teljes letartóztatás.
 Az innovatív politika alkalmazása az egyetlen kulcs a rendkívül kritikus helyzet helyreállításához. Részletesen, regionális szinten, nem szezonálisan igazítva, az értékesítés évente két számmal zuhant a San Francisco-öbölben, a központi parton, a Közép-völgyben és az állam déli részén, ezáltal százalékos veszteséget okozott. de 24,8%.
Ben 39 azoknak a megyéknek a száma, amelyek decemberben 20% -kal csökkentek értékesítési veszteséget 2017-hez képest.
Másrészről, a megyék, amelyek évente elvesztették a híres két számot, és 10 olyan, amely enyhe növekedést regisztrált, 34. A San Francisco-öböl területén 17% -kal csökkent az értékesítés.
A híres Los Angeles-i nagyvárosi terület ez a pusztító hullám tárgyát képezte, ami 18% -os gyors csökkenést jelent, különösen az Orange megyében.
Az ingatlanok átlagos ára általában minden régióban nőtt. Kivétel a San Franciscó területéről, amely helyett az árak körülbelül egymillió körül maradtak. Sajnos az eladatlan készlet index 5% -kal nőtt, és az ingatlan eladásához szükséges napok száma 25 napról 32-re emelkedett.
Amit mondhatnánk, a helyzet valóban kritikus, de reméljük, hogy az új évre pozitívan változik.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB