Belföldi hozzáférhetőség: a probléma továbbra is fennáll Kaliforniában

Gyakran, amikor egy adott piacot akarunk felvenni, a minimális hozzáférési küszöböt a benne rejlő átlagos árak képviselik. Ha a priori nem élvezi a minimumkövetelményeket pénzügyi szempontból, akkor lehetetlen foglalkozni a rendelkezésre álló ajánlattal.

Kaliforniában a házak átlagos ára elérte a 608 660 dollárt a második negyedévben. Ez azt jelenti, hogy az ilyen magas árak nem garantálják az alacsony kamatlábakat, tovább csökkentve maguk a kaliforniai emberek képességét ingatlanvásárlásra 2019 második negyedévében.

A vevők aránya, akik ténylegesen engedhetik meg maguknak, hogy Kaliforniában ingatlanot vásárolnak, 30% -ra esett vissza. Figyelemre méltó érték, amely jelentősen aláássa és kiszorítja a potenciális befektetőket.

Nyilvánvaló, hogy az akadálymentesség szintje a figyelembe vett régiók szerint változik. Általában azonban az ingatlan megfelelőségéhez szükséges portfólió összeomlása az előző évhez képest tüneti.

2018-ban a 100 000 dolláros minimum jövedelem több mint elegendő volt a szokásos ingatlan megvásárlásához. Jelenleg azonban, amint azt korábban mondtuk, az árak több mint háromszorosára növekedtek. Ha a havi díjakat gondolnánk, akkor az adatok 3000 dollár körül alakulnak, rögzített kamatlábbal körülbelül 30 évig, feltételezve, hogy 20% előleget fizetnek és átlagosan 4% -os kamatlábbal járnak.

Még a társasházak és a városi házak elérhetősége túlzott szintre esett.
Mi tehát a gazdaság szempontjából kulcsfontosságú pontok, amelyek várhatóan 2019 második felére megvalósulnak.

• a megfizethető lakások megfizethetősége 42 megyében valószínűleg javul, bár kényelme ellenére továbbra is lapos marad

• A San Francisco-i térségben a megengedhetőség már megyénként javult 2018 második negyedéve óta. Tekintettel arra, hogy San Francisco a legkevésbé gazdasági térség, a családok mindössze 17% -a képes megvásárolni otthont átlagosan 1.700.000 dollár áron.

• Dél-Kalifornia szintén javul, Orange County és San Bernardino megyékkel (25, illetve 50 százalékponttal)

• A Mono (15%), San Francisco (17%), Santa Cruz (17%) és San Mateo (18%) megyék továbbra is az állam legkedvezőtlenebben elérhető területei, ám a lehetőségek és a változatosság szempontjából még gazdagabbak.

A helyzet tehát különösen változatosnak bizonyul, de semmi nem korlátozza az elkövetkező hónapokban várható jelentős visszaélés reményét. A korlátok az egyre következetesebb kereslet túlzott igényéből adódnak, amely kielégíti egy olyan ajánlatot, amely nyilvánvalóan hajlamos a szint emelkedésére, tekintettel az infrastruktúrák jelenlétére és az egyre fejlettebb területi gazdagságra. Emlékezzünk arra is, hogy Kalifornia volt és továbbra is az egyik legnépszerűbb terület a luxusszegmensben.

 Tehát, drága befektetők, ha szeretne belemerülni a kaliforniai ingatlanba, akkor tudja, hogyan kell kezelni egy gazdag, de ugyanakkor kivételes valóságot!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB