Ingatlan és intelligens város: tökéletes házasság

A mindennapi életben megismétlődő követelménye az, hogy mindent "okosnak" kell készíteni. Mindig arra keresünk valamit, amely intelligens, hogy bármilyen szinten segítsünk.
Még abban a helyzetben is, amelyben élünk, szükségünk van bizonyos fenntartható paraméterek gyorsításának és tiszteletben tartásának szükségességére. A Greta Thunberg jelenség nagyon népszerű, visszatérve kultúránkba. Nos, ma arról fogunk beszélni, hogy az intelligens város fogalma hogyan kapcsolódik a kettős tervhez és az ingatlanpiachoz.

De kezdjük a fő koncepcióval: az intelligens város. Mit jelent ez?
Az európai intelligens városi bizottság meghatározása a következő:
a várostervezési stratégiák sorozata, amelynek célja a közszolgáltatások optimalizálása és újítása, hogy összekapcsolják a városok fizikai infrastruktúráját "az ott élő emberek emberi, szellemi és társadalmi tőkéjével.
A koncepció egyszerűsítése érdekében elmondhatjuk, hogy ez egy ambiciózus lakóingatlan-átalakítási projekt, amelynek célja az egyének körülményeinek javítása fenntartható tevékenységekkel.

Innentől kezdve könnyű megérteni az ingatlanágazat ezen a téren jelentőségét. És számos projektet támogattak mind a nemzetek feletti közösségek, mind az egyes országok, pontosan ennek a kapcsolatnak a megerősítésére.
Fontolja meg az olasz félsziget. 2015-ben egy valódi vállalkozást indítottak, amelynek egyetlen célja: a meglévő történelmi otthonok új technológiákkal történő átépítése és hozzáférhetőbbé tétele.

 A cél nem csak új mennyiségek létrehozása, hanem a már piacon lévő mennyiségek pótlása az új vevők lehetőségeinek szempontjából. Biztonság, minőség és az állampolgárok igényeinek való megfelelés. Ezek az oszlopok képezik az új épületek építésén alapuló új politikák alapját.

De mennyire befolyásolja ez a fordulat a piacot? Nagyon sok, figyelembe véve azt, hogy kevés olyan valóság van, amely nem tartotta be ezt a projektet annyira kihívást jelentő, de lehetőségekkel is tele.
Valójában az intelligens házak, és ezért az intelligens városok garantálják az életminőség és a lakhatás radikális javulását anélkül, hogy befolyásolnák a művészeti, kulturális és tájörökséget.

Az egyik legfontosabb félelem, valójában, amikor ezeket a projekteket elfogadják, éppen a kulturális örökség vagy a helyi szépség rombolása. Nos, a fenntarthatóság iránti figyelem kulcsfontosságú, ami lehetővé teszi, hogy ezek az újjáépítési tervek teljes derűben cselekedjenek.
Az intelligens városok pozitív paradoxona tehát az, hogy hozzáadott értékekben gazdag legyen, ugyanakkor hozzáférhető és kényelmes is. Valójában tudta, hogy egy okos város polgárainak jelentősen alacsonyabb megélhetési költségeik vannak a „normál” valósághoz képest?

Ez lehetővé teszi az intelligens forradalmi folyamat felgyorsítását. Gondoljunk Brazíliára. Néhány éven belül beszélünk arról, hogy az intelligens hangulathoz igazodó városban 40 000 lakos nő. Egy túlzott figura, amely jól mutat és tükrözi.

Mit kell mondani, remélhetőleg az ingatlan és az intelligens város kombinációja idővel fennmaradhat, és minden városi valóság kötelezővé válhat.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB