Értékesítési visszaesés Floridában: az árak továbbra is emelkednek Orlandóban

Tudjuk, hogy az ingatlanpiac mindig kiszámíthatatlan, és gyakran független más gazdasági és társadalmi jelenségektől. De ezúttal nem olyan, hogy egy nagyon híres város Floridában, amelyet világszerte a villám és a mozi fővárosa határoz meg: Orlando.

Az univerzális stúdiók híres bölcsője még mindig a jelenség főszereplője, sajnos nem annyira rózsás, mint amilyennek várhatnánk egy olyan városból, amely gazdag a lehetőségekben és a filmművészetben. Valójában az ingatlanszektor jövőbeli és potenciális befektetőit megdöbbentő pontokat a „tulajdonban lévő” állományokkal párhuzamos árak túlzott emelkedése adja.

De miért olyan egyedi és mindenekelőtt a valóságban gazdag a valóság, amely ilyen sötét időszakban tapasztalható?
 Nem könnyű világos és konkrét választ adni, de lehetséges, hogy ezt a jelenséget részletesen elemezzük annak érdekében, hogy legalábbis képes legyen teljes képet adni erről a helyzetről, nyilvánvalóan "formában".

Az Orlando Ingatlanügynökök Egyesülete szerint a város ingatlanpiaca a múlt hónapban 3% körüli történelmi emelkedést mutatott. Ez nyilvánvalóan elrettentette a befektetőket, akik inkább kedvezőbb megoldásokat választottak, bár kevésbé turisztikai.

Az eladások egy hónapra csökkentek a januári hónaphoz viszonyítva, és egyre több olyan bérleti kapcsolat van, amelyet jegyeznek (még akkor is, ha alacsonyabbak, mint az előző években).

Reméljük, hogy márciusi és április hónapokban javulás következhet be, tekintettel arra, hogy a nemzetgazdaság minden szempontja szerint a legtermékenyebb évszak kezdetét jelentik.
A februárban eladott lakások átlagos összértéke 235 000 dollár, mintegy 3% -kal több, mint tavaly, sőt 5% -kal több, mint 2017-ben.
És ha beszélünk akadálymentesítési indexről? Nyilvánvalóan drasztikusan zsugorodott, figyelembe véve, hogy a célközönség egyre inkább a jelentős gazdasági stabilitással rendelkezőkre korlátozódik.

Magától értetődő, hogy mindezekben az Orlando ingatlanpiacon lévő ingatlanok értékesítési sebessége is lassult; 3 hónaptól 5 hónapig tartott.
Ami aggasztó, az a kamatláb is, amely úgy tűnik, hogy alkalmazkodik ehhez az általános növekedéshez, és ami talán nagyobb hatást gyakorol a befektetők választására, mint az ingatlan ára. (6,98% -kal több, mint februárban).
Most nézzük meg részletesen az egyes megyékben található értékesítések számát:

- Tó: 16% -kal kevesebb értékesítés (2018-hoz képest)
- Narancs: - 6,7%
- Osceola: -21%
- Seminole: -3%


Mit mondhatunk, reméljük, hogy ez a helyzet stabilizálódik, és hogy Orlando ismét igazi csillag lesz, nemcsak a filmvilág, hanem az ingatlanpiac számára is.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB