Kereskedelmi ingatlan: a 2019-es tendenciák

Az ingatlanpiachoz tartozó különféle szegmensek közül a lakossági szektor után az üzleti szegmens nagyobb hangsúlyt kap.
De annak ellenére, hogy "nagyon magas igény mutatkozik a kereskedelmi célokra szánt új épületek iránt, és annak ellenére, hogy a gazdaság évek válságát követően felépül, a kereskedelem patthelyzetben van.

Olyan beruházásokról beszélünk, amelyek továbbra is 45 milliárd eurós visszaesést mutatnak az elmúlt évben.
De menjünk a kérdés középpontjába. Ma valójában úgy döntöttünk, hogy ezt a körülményt a legjobban elemezzük, hogy teljes mértékben megértsük a dinamikát, és megpróbáljuk feltételezni a lehetséges jövőbeli előrejelzéseket.
Tehát, ha készen állsz, megnyithatjuk cikkünket!

Arra a feltevésre támaszkodunk, hogy az ingatlanszektor más kategóriáival összehasonlítva a lakossági beruházások különleges ösztönzőket kínálnak a vásárlók számára. Nem csupán és kizárólag az ingatlan eladásáról beszélünk, hanem a jövedelem gazdasági szempontjából rejlő lehetőségekről is. Ezért könnyű megérteni, hogy ez a szegmens mennyire fontos a befektetők jó hányada számára. Miért esnek vissza a beruházások? Látjuk az európai helyzetet.
Általában a nem lakóingatlan-beruházás Európában elérte a 256 milliárd eurót az elmúlt évben. A fő cél az irodáké, míg a kiskereskedelem elérte a 25% -ot (kb. 41 milliárdval kevesebbet), mint az előző évben. És a részesedés a kereskedelmi befektetések számára? 21% -ról 15% -ra.

Ezért nagy a bizonytalanság a befektetők körében. Most nézzük meg közelebbről a fő európai valóság képét.

• Németország az ágazat legfontosabb gazdasági hajtóereje. Ennek ellenére, még ebben az esetben is, 31% -kal esett vissza az elmúlt 12 hónapban.
• Ezzel szemben az Egyesült Királyság enyhe, 34% -os lelassulást szenvedett.
• Más a helyzet Franciaországban, ahol egy meglehetősen fárasztó indulás után minden megtörtént.
• Furcsa módon, másrészt, a 2018-ban, 2019-ben nagyon magas szintű beruházások Spanyolországban és Lengyelországban összeomlottak.

Miután észrevette, hogy általánosságban a kereskedelemre szánt piac észrevehetően összeomlott, láthatjuk azonban, melyek a legnépszerűbb területek a különböző európai országokban.

Spanyolországot illetően a madridi Gran Via a legkeresettebb hely a nemzetközi kiskereskedők számára
A híres párizsi Avenue des Champs-Elysées továbbra is megjelenik, köszönhetően a közelmúltban megnyílt új zászlóshajói üzleteknek
Szlovénia, Lengyelország és a Cseh Köztársaság várja az új ruházati márkákat Varsó, illetve Prága területén.

Mit kell mondani, a helyzet meglehetősen változatosnak tűnik. Bár nem tudjuk biztosan kijelenteni, hogy mi lesz a következő tendenciák. Garantálhatjuk, hogy naprakészen tartjuk Önt portálunkon. Legyen szó ingatlanpiacról szóló tanácsról vagy konkrét témáról szóló jelentésre, a megoldás mindig egyedi lesz: Realigro!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB