Ingatlan Tajvanon: a lassú fellendülésből a gyors emelkedésig!

Igen, végül jó hír érkezik egy olyan "területről", amely az elmúlt években problémákat tapasztalt. Pontosan két éven át tartó extrém hanyatlás után, és a patthelyzet, amely nem tűnt el a kis sziget népének elhagyásáról, a nyilak pozitív pontokat szereztek az ingatlanpiacon.

A statisztikai adatok szerint a lakásárak fokozatosan növekszenek, és még inkább megnyugtatóan a kereslet párhuzamosan is tapasztalható.
Az árindex már 2018-ban pontosan 1,83% -kal emelkedett (pontosan az év utolsó negyedévében). A nemzeti vállalatok negyedévente 0,49% -os növekedést mutattak.
De melyek azok a városok, amelyek részletesen továbbra is részesedést szereznek a nemzetközi forgatókönyvben, ami nagyobb befektetői érdeklődést tesz lehetővé?

A helyzet jobb megkönnyítése érdekében úgy döntöttünk, hogy egy kis listát adunk a sziget főbb realitásairól.

Tajpejben a tőke, a lakásárak némileg emelkedtek, 0,68% -kal (-0,88% -kal az inflációval korrigálva) a 2018 első negyedévéig,
Xinbei-ben a lakásárak 2,48% -kal (0,86% -ra igazított infláció) emelkedtek 2018 első negyedévében, ami jelentős javulás a tavalyi 0,6% -os növekedéshez képest
A Taoyuan-ban a lakásárak 4,79% -kal (az inflációval korrigált 3,17% -kal), az ötödik egymást követő negyedévben növekednek!

Hsinchuban az ingatlanárak 4,19% -kal többet értek el (az inflációval korrigált 2,57%), szemben a tavalyi 2,1% -kal és a negyedik negyedév óta a legnagyobb éves növekedéssel. öt évvel ezelőtt.
Taichungban a lakásárak 3,7% -kal (az inflációval korrigált 2,16% -kal) emelkedtek, a két évvel ezelőtti első negyedévben tapasztalt 2,4% -os növekedés javulása.
Kaohsiungban a lakóingatlanok ára 0,7% -kal emelkedett (-0,79% az inflációval korrigálva).

Általában nyilvánvaló, hogy láncreakció történt, amely nemcsak a főbb központokat, hanem a szomszédos területeket is magában foglalta.
Az eladott egységek tekintetében 66 000 új ingatlanról beszélünk, ami növekedés (4% -kal 2017-hez képest).

A közgazdászok előrejelzése szerint a piacnak 2019-ben tovább kell erősítenie, számos külföldi befektetésnek köszönhetően, ami felgyorsítja a legfontosabb területek gazdasági megtérülését.
2017-ben a tajvani ingatlanügyletek 260 ezer egységre vonatkoztatva 8% -kal nőttek, szemben a korábbi csökkenésekkel, amelyek az ország teljes gazdasági rendszerének ébresztése volt.

Mi az egyetlen probléma, amely továbbra is fennáll?
Az ingatlanpiac könnyen hozzáférhetetlensége. Valójában a potenciális befektetők fennmaradó része, kivéve a jelentős forrásokkal rendelkező vásárlók célpontját, úgy tűnik, automatikusan kizáródik ebből a gazdasági környezetből.

Reméljük azonban, hogy ezek a számok tovább fognak növekedni, és miért nem, általában javítják az ország teljes gazdasági helyzetét.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB