A 2019-es új trendek? Az ingatlanok számára ez a '' rozsdás ''!

Mint mindig, az új év új vagy több megosztott trendeket is beindít. De egy dolog biztos: mindig kíváncsi vagyunk mindenre, ami a divatban van, még csak azért is, hogy ötleteket kapjunk. A Realigro-nál meglepetés van az Ön számára! Ténylegesen felfedeztük, hogy mi lesz a 2019-es trendek, ami az otthoni modern és határozottan barátságosabbá teszi! Akár szereti a szüretet, akár a modern, ne essen kétségbe! Ebben az évben mindenki számára elérhető lesz, de mindenki! Szóval, kapsz egy tollat és papírt, mert elkezdjük!

A legutóbbi újításokat legjobban leíró kifejezés „rusztikus”, a rusztikus és ipari, modern stílus keveréke. Ennek az új, innovatív hullámnak az első eleme a szín használata. Az évek után, amikor minden színben széles körben kísérleteztek a színek minden árnyalatával és tonalitásával, jelenleg visszatér a monokróm és semleges színekhez. Ez nem jelenti azt, hogy többé nem fogsz szemlélni a színt, hanem néhány választás marad. A többség egyértelműen inkább a részletekkel játszik, és homogénebbé teszi a környezetet, a színeket, amelyek a fényt és a nyugalmat fejezik ki.
  
A második elem, amely biztosan nem hagyhatja ki otthonában teljes rusztikus stílusban, egy mini zöld sarok. Ha nincs helye a kert létrehozásához, ne demoralizáljon! Megteremtheti a megfelelő harmóniát '' zen '', ha olyan kis növényeket választ, amelyek díszítik az otthonod belső vagy külső részét. Tanulmányok azt is mutatják, hogy a zöld otthon jelenléte csökkenti a stresszt, és jólétérzetet kelt. Szóval, miért ne próbálja meg?

Ennek a tendenciának a harmadik pillére, amely a tapasztalat, a nevén: rusztikus vagy több ipari zsír. Ha a fa a régi lakástulajdonosok kiváltságos eleme volt, mint megkérdőjelezhetetlen minőség, most már utat adott a modernitásnak, de nem teljesen. Egy tökéletes keverék jött létre két, egymással szemben ellentétes tendencia között, de amelyek együtt működnek együtt! A példák közül, amelyekből inspiráció lehetséges, visszahívjuk a retro fa könyvespolcokat és a falat téglalapokkal.

A múlt olyan eleme, amely visszatér a divatba, a nappali. A többi másodlagos által helyettesített szoba visszanyeri az értéket, bővül. A nagy ablakok beillesztésének lehetőségét is kihasználhatja, amelyek megkülönböztetik ezt a helyet a többi szobával, kellemes és fényes általános látást hozva létre.

Beszéljünk most az úgynevezett "mansardhatásról". Ennek a szükségességnek köszönhetően a melegség és az üdvözlő érzés a kvóta folytatódik: egy rusztikus, de elnémított hangulat kialakítása modern bútorokkal. A tetőtérben nincsenek strukturális korlátok, és ezért nem csak a képzeletre ajánljuk.

A házi szuper rozsdásodásról szóló útmutatóunk végezetéül szükségszerűen meg kell említenünk a must-have kiegészítőket! A helyiségmegtakarító platformok a bútorok felemelésére mind a gyakorlati, mind az esztétikai szempontból szövetségesek lesznek!

Amit mondhatnánk, most, hogy minden szükséges információval rendelkezik, könnyű lesz otthont adni egyedülálló és avantgárd stílusban!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB