2020 bérleti díjak: a legdrágább városok

Az év vége szinte rajtunk áll. Ha nem vesszük figyelembe a karácsonyi költségeket, amelyek mind időben, mind gazdasági szempontból egyaránt felszívnak minket, helyes a jövőre gondolkodni. Különösen az ingatlanügyletekben, mely városokban lesznek kényelmesek költözni. Miután korábban elvégeztük a fenntarthatósági elemzést, úgy döntöttünk, hogy elemezzük, melyik a legdrágább valóság, amely a globális ingatlanokat jellemzi. Részletesebben, megpróbálva elemezni az egészet, a lízing oldaláról.
Miért indulhatunk, ha készen állsz!

Helyes indulni attól, hogy mely városokban lesznek azok, amelyekbe általában többet fektetnek be. Az ingatlan fejlesztését elősegítő szektorok között emlékezzünk a logisztikára, a hallgatói lakásokra, valamint a szociális és egészségügyi területre. Alternatív szektorok, amelyek azonban értékteremtésre képesek.
Ezért a városok, amelyeket ez a hullám (pozitívan) érint, kétségtelenül Párizs lesz (elsőként az olimpián végzett munkáknak köszönhetően), valamint Frankfurt, Berlin és London. Ez utóbbi jelentős értéket képvisel, mivel a Brexit előtti és utáni válság ellenére úgy tűnik, hogy magas szinten tartja a nagyvállalatok érdeklődését, és mindenekelőtt képes jelentős átépítési és fejlesztési politikák végrehajtására.
Az első 5-öt a csodálatos Madrid zárja be, ahol továbbra is magas az ingatlanpiac kilátásai. Úgy tűnik, hogy még az árak sem akarnak csökkenni.

Miután széleskörű hátteret adott a helyzetnek, helyes a jelenlegi oszlopunk érdemeit vizsgálni. Nézzük meg, hogy lesznek azok a városok, amelyekben a legdrágább bérleti díjak vannak 2020-ban.

1. Athén
2. Lisszabon
3. Berlin
4. Amsterdam
5. Monaco


Mindenekelőtt, amint láthatod, megjelenik a görög Athén. A bérleti díjak emelkedésének okai különféleek. Mindenekelőtt, kétség nélkül, az Európából való kilépés és az ország gazdasági válságból való újjáélesztésének szükségessége.
Úgy tűnik, hogy a második város, Lisszabon továbbra is megfelelő az előző években megfigyelt tendenciákra, miután az törvény már 2019 közepén növelte az áremelkedést.
Berlin nem meglepő harmadik helyezettjével, tekintve, hogy minden évben sok fiatal Erasmus hallgatónak ad otthont, akiknek szükségük van (és ezért többet igényelnek) szálláshelyekre annak érdekében, hogy élni tudják ezt az élményt. A kereslet exponenciális növekedése, amely „egyre következetesebb ajánlatot generál, az ár szempontjából is.

Amszterdam és Monaco zárja be a rangsorunk első öt helyezettjét. Az első a bérleti díjak szempontjából a legdrágább város a nemzetben. Mind a sajátosságai miatt, mind pedig meglehetősen magas általános megélhetési költségek szempontjából, összehasonlítva Európa többi részével. Mindez azonban megfelel az országban garantált nagyon magas életminőségnek.
Monaco már elit városként született, amely megerősíti álláspontját.

Mit kell mondani, ezzel a listával minden bizonnyal kiválaszthatja azokat, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek, és melyeket viszont ideiglenesen félre kell tartani. Legalább addig, amíg az árak nem csökkennek!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB