Tartózkodási hely a beruházási programban: Anguilla támogatása

Bővítés: ez a kulcsszó Anguilla-ban. A karibi ingatlanok területén 2019 júniusában új akcióprogram indult. A cél az, hogy állandó külföldi tartózkodási helyet biztosítson minden külföldi befektető számára, de (bár mindig van ilyen) legalább 750 ezer dollárt fektetnek ingatlanvásárlásokba.

Jó kezdeményezés, amely úgy tűnik, hogy működik a vételi és adásvételi szerződések aláírásának gyorsasága és (nem utolsósorban) az állampolgárságot megszerző új külföldiek óriási száma alapján.

Ehhez hozzáadódik a régi szerkezetek újbóli megnyitása, amelyeket - miután felújítottak - majd lakossági célokra használnak fel. Valójában számos épület és terület szentelt erre a célra.

Az ágazat vezető szakértői szerint ez lesz a fordulópont Anguilla számára. A potenciális befektetők erőteljes fenntartásokat tettek annak érdekében, hogy közvetlenül megnézhessék, mi lehet álmaik otthona ebben a kis paradicsom sarokban.

Tehát hogyan néz ki a helyi piac?
Az ingatlan-elemzők szavai szerint továbbra sem hiányzik a szilárdság és a stabilitás, annak ellenére, hogy a darabszám 30% -kal esett vissza. De ha a tulajdonosok számára ez a 'kedvezmény' korlátozást jelenthet, akkor ez nem mondható el a vásárlók számára, akik ehelyett inkább kihasználják ezt a lehetőséget.

Anguilla-ban ingatlanvásárlás ebben a történelmi időszakban valójában eredményes lehet, mind a hely természetének szépségére, mind pedig magának az ingatlannak az értékére, amely az évek során nagyobb értéket fog szerezni.

De mekkora egy (lakóingatlan) ingatlan négyzetméterenkénti ára?
Körülbelül 700 USD. Részletesen:
• Társasházak esetében ez 700 000 dollártól indul
• Ugyanaz az alapár, még a már berendezett házak esetében is
10 millió helyett a tengerparti luxuslakások, uszodákkal és nagy szobákkal
• 25 millió mega villák esetén
 
Ezért különféle projektek vannak folyamatban a folyamatban, amelyek ezen új kormányterv révén semmi másra nem várnak, csak bevezetésre és befejezésre.
Összességében a helyi gazdaság erősen növekedett. A tavalyi csökkenés (-7%) után ma jó 10% -ot jelent.

Ki a legfontosabb vevő Anguilla-ban?
Az amerikaiak általában úgy döntenek, hogy helyi ingatlanba fektetnek be. De vannak brit, kanadai és oroszok is. Emlékeztetünk arra, hogy a hivatalos pénznem a Karib-térség keleti részének dollárja, de a legtöbb ügyletnél az amerikai dollár felhasználását elismerik és elfogadják.

Tehát, ha Ön is ingatlanvásárlás iránt érdeklődik Antiguában, akkor megragadhatja ennek a gyümölcsöző időszaknak a lehetőségét és befektethet ebbe a földbe.
Az, hogy álmai otthonát és állandó lakóhelyét megszerezheti, valóban megfelelő lehet minden jövőbeli ingatlantulajdonos számára!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB