„Urban Regreeneration”: a fenntartható ingatlanhatékonysági protokoll

Az elmúlt években egyre inkább megnőtt a környezetet érintő probléma és a fenntarthatóság fogalma. Számos éghajlatváltozás jellemezte és sajnos a bolygónk érezhető. Bár a környezetvédelem fő intézményei nagy mozgósításban részesültek, nem mindig volt lehetséges közvetlenül és hatékonyan cselekedni.

De mi a Realigro-nál jó hírünk van az ágazatunkra: az ingatlanra! Városi regreenerációról, egy teljesen új projektről beszélünk, amelynek egyik célja: a fenntartható hatékonyság elérése.

 Ezt a manifesztációt Olaszországban a Habitami Energy & Building Advisor - zöld marketing és környezetvédelmi kommunikációs ügynökség - támogatta, amely hídot hozott létre a főbb intézmények, egyesületek és érdekelt felek között. Valódi garanciális jegyzőkönyv létrehozásával ez a kezdeményezés megindította saját energiafejlesztési kampányát.

Ennek a szerződésnek az a célja, hogy új épületeket azonosítson, tervezzen és építsen, az összes energiatakarékos rendszerrel integrált kényelmi berendezéssel a fogyasztás csökkentése, a környezeti jólét garantálása és természetesen ugyanazon épület ingatlanértékének növelése érdekében .

Milyen lépéseket kell tenni a projekthez való csatlakozáshoz?
Íme a következő lépések, ha követni szeretné a „zöld” útvonalat:

1. Épületfigyelés
Egy tanácsadó által végzett összes alapinformáció összegyűjtése, különös figyelmet fordítva az elmúlt 3/5 év költségeire és fogyasztására, a növények állapotára és az úgynevezett „burkolatra”, beleértve a homlokzatokat, tetőfedéseket, ajtókat és ablakokat, szigetelést. .

2. Energia diagnózis
A második fázis a szerkezet valódi diagnózisát tartalmazza.
Az EGE - az energiagazdálkodás szakértője, az általános vállalkozótól független szakértő

3. Környezeti energia protokollok használata
Ez a lépés nem kötelező, de határozottan ajánlatos figyelembe venni a környezetvédelmet biztosító jegyzőkönyveket annak érdekében, hogy könnyebben megszerezzék a környezetvédelmi fenntarthatósági tanúsítványt

4. Integrált tervezési és építési felügyelet
Ezt a szakaszt egy szakembercsoportnak nevezzük ki, aki felelős a helyszíni építési felügyeletért.

5. Intelligens technológiák és építési megoldások
A zöldágazatra jellemző anyagoknak és technológiáknak bizonyított teljesítményértékekkel kell rendelkezniük (DoP teljesítménynyilatkozat - CE-jelölés stb.), És nem kevésbé fontos, hogy megfeleljenek a helyes telepítésre vonatkozó megfelelőségi nyilatkozatnak.

6. EPC-szerződés
Energiahatékonysági szerződés: energiahatékonysági garanciaszerződés. Ez az első ingatlan forradalom folyamatának utolsó része.

7. Adókedvezmények és gazdasági ösztönzők
Ezeknek az első intézkedéseknek a végén gazdasági-pénzügyi ellenőrzés zajlik a célzott beavatkozások típusával kapcsolatban igényelhető ösztönzőkről.

 8. Fenntartható pénzügyek
Szükség esetén a finanszírozás iránti kérelmet a Zöld Hitelek - Hitelek - teljes műveletre vonatkozóan lehet bemutatni, hogy garantálják a pénzügyi igény visszatérését, legfeljebb 15 évig.

9. Vállalkozó
A karbantartó szakemberek - ESCo - ellenőrzése és kiválasztása a különböző zöldipari szakemberek által gyártott mérnöki cégeknél

10. Energia tanúsítás
Végül, de nem utolsósorban a tapasztalt és mindenekelőtt független szakmai szakember által végzett energia-helyzet elemzése, hogy ellenőrizze a beavatkozás sikeres lezárását.

Most, hogy rendelkezésére áll az összes szükséges információ, akkor is készíthet otthonát, vagy vásárolhat 100% zöldet!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB