New York-i felújítás: amikor a legrégebbi városrészek újjászületnek

Amikor az újjáépítésről beszélünk, általában olyan dekadens épületekre és struktúrákra utalunk, amelyek most a demodénak tekintendők a jelenlegi szabványoknak megfelelően. A metropolisz legrégebbi területei vagy a múltból nyúló terület újjáépítésre kerül.

 De mi van, ha elmondjuk, hogy a világ egyik leghíresebb városának, New Yorknak a pénzügyi szíve teljesen átalakítja a használat jellemzőit és célpontjait? Különösen a Manhattan vitathatatlan főszereplője, az One Town Street, jelentős változásokon megy keresztül számos irodának a magánlakásokra történő átalakítása terén.

A munkálatok határideje 2020.

Mit tartalmaz ez a projekt részletesen?
Az ötlet abból adódik, hogy az egyre növekvő keresletre gyorsan reagálni kell: az új lakosokhoz kapcsolódóan, akik exponenciálisan növekvő mértékben kellett keresniük az új településeket, amelyekben rendezni tudják. A felújítás 51 emeleten, 556 apartmant foglal magában, beleértve a stúdiókat, négy szobás apartmanokat és penthouse-kat, összesen 174 000 négyzetméter kereskedelmi területre. Soha nem látott változás a felhasználási célpontban, az egész nagy alma egyik leghíresebb területén: Wall Street

Számos vállalat úgy döntött, hogy aláírásait vitathatatlanul fontosnak tartja ezeknek a projekteknek, hozzáadva bizonyos szintű szolgáltatásokat a „szabadidős” és „fitness” kategóriákban, garantálva ezeknek a tulajdonságoknak a kereskedelmi értékét. magas.

A valódi változás hulláma már a 70-es években zajlott le, de a még erőteljesebb fordulat szeptember 11-ig nyúlik vissza.

Az elmúlt évtizedben mind a létesítmények, mind az ingatlanok beruházása elérte és megduplázta a 30 milliárd dollárt. A finanszírozás forrása a legtöbb külföldi, de tudja, ki nem szeretne részt venni egy ilyen ambiciózus projektben?
A különböző technológiai cégek közül említjük meg a Spotify-t, a Condé Nast-et és a WeWork-ot.

Az irodákról lakóépületekre való áttérés lehetővé tette mintegy 62 000 új lakos áthelyezését New Yorkba. És ez még nem minden. Mivel a statisztikai adatok szerint a lakossági piac mind a keresleti oldalon, mind mindenekelőtt a kínálati oldalon növekszik.

Emlékeztetünk arra, hogy minél jobban megfogalmazódik a területi marketing szerelmesei, annál jobban megfogalmazódik az infrastruktúra, annál nagyobb a vonzereje, ami jelentős gazdasági megtérülést biztosít.

A térség versenyképességi potenciáljának növekedésével párhuzamosan a térség szerkezete is növekszik és az értéknövekedés az egész város számára egyértelmű gazdasági megtérülést eredményez.

Amit mondhatnánk, úgy tűnik, hogy a nagy alma úgy döntött, hogy minőségi és mennyiségi szempontból bővül és javul. Reméljük, hogy ez a radikális változás megszakítás nélkül folytatódhat a következő években, anélkül, hogy letartóztatnánk!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB