A luxusnak nincsenek korlátai Hawaii-ban: ez történik

A Hawaii-szigetek, mint tudjuk, a kikapcsolódás, a wellness és a jó időjárás jelképe az egész világon. Ki soha nem akart életet élni ebben a paradicsomi sarokban?
Az elmúlt években sok befektető úgy döntött, hogy ingatlanokat vásárol egy ilyen szigeten, bár az árak nem mindenki számára hozzáférhetők.

A keresleti oldalon jelenlévő fő szegmens valójában egyre inkább csökken, és csak nagy pénzügyi lehetőségekkel rendelkező nyilvánosságra korlátozódik. A luxus teljesen uralja ezt a nemzetet, különösen Oahu szigetén.
Az elmúlt időszakban valójában a tranzakciókat összesen 1,5 millió dollár értékű értékesítési szerződésekre kötötték, 5% -kal többet, mint 2019 első negyedévében.
Még a „szabványos” lakóhely, amely határozottan alacsonyabb árküszöböt jelent, 33% -kal nőtt 2018-hoz képest. Ezen a szigeten is mintegy 70 családi ház és ezek az ingatlanok kerültek értékesítésre az elmúlt hónapban % -ot külföldi befektetők vásároltak.
 A fennmaradó rész viszont a helyi lakossággal kötött szerződések tárgyát képezte, egyre gazdagabbá és határozottabban téglákba fektetve.
A rendelkezésre álló ingatlanok száma is növekedett 2018 utolsó negyedévéhez képest, ami a potenciális vásárlók széles választékát biztosítja. Mindezt vonzóbbá tették a társasházi létesítmények megfizethető árai.
Csak március hónapban 100 extrém luxusszerkezetet értékesítettek, átlagosan 1,9 millió dolláros áron, elérve a legmagasabb történelmi szintet.
Ez egy "pozitív hullám egy olyan szigetcsoport számára, amelyet mindig a világ minden tájáról származó befektetők irányítottak.
De milyen erősségeket garantálnak ezek a szigetek?
Kétségtelen, hogy az éghajlat az egyik olyan elem, amely minden évben sok fiatalot, de a családok és vállalkozók apjait is arra kényszeríti, hogy költözzenek erre a földre.
 A hőmérséklet majdnem állandó az év minden időszakában, és ritkán esik 20 ° C alá, míg a maximum nem haladja meg a 33 ° C-ot. Rendkívül megkülönböztető tényező a páratartalom. Télen rendkívül alacsony, ami egybeesik a magas turisztikai szezonban, és nyáron, májustól augusztusig tartós.

Még az emberek is barátságosak és különösen barátságosak, ezért még a Millennialok legfiatalabbjai is, akiket jelenleg a befektetők nagy részét képviselnek, biztosan nem fognak zavarni sem a nyelv, sem a helyi kultúra és a kapcsolódó szempontok tekintetében. adminisztratív bürokráciához.

A luxuspiac, de az nem igazán érdekes lehetőségeket nem jelent azok számára, akik korlátozott ideig akarnak eltölteni egy ilyen gyönyörű szigeten, vagy ha vásárolnak egy ingatlant Hawaii-ban!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB