Szingapúr és az építési többlet

Kinek túl sok és kinek kevés. A helyes intézkedés alapvető fontosságú minden területen, különösen az ingatlanügyekben. Valójában nem mindig könnyű összehangolni a keresletet a kínálattal. Az emberek gyorsan megváltoztatják igényeiket, ugyanazok a piaci innovációk befolyásolják az ügyfelek döntését.

Röviden: az előrejelzések soha nem túl sok! Vannak olyan helyzetek, amikor a piac két részével szemben túlzott egyensúlyhiány mutatkozik. És éppen ez történik Szingapúrban az építőiparban. Az ingatlan alapvető elemének tekintve ma úgy döntöttünk, hogy elemezzük ezt a jelenséget, hogy jobban megértsük mind annak dimenzióit, mind hipotetikus következményeit.
És akkor, ha készen állsz, elkezdhetjük!

Szingapúr városi államában 32 000 otthon található. Egy őrült szám. Kár, hogy ezek közül egyik sem talált érdeklődő vevőt. De miért? Feltételezzük, hogy az alapár nem tűnik olyan vonzónak egy befektető portfóliója számára. Valójában 17 500 eurót tudok négyzetméterenként. Noha feltételezzük, hogy az árak eshetnek, egyértelmű, hogy a piac jelenleg elakadt.

Ha Hong Kong rázkódik, az előző szakaszokban kifejezetten már említett okok miatt Szingapúr nem jár jobban. Az ingatlanok kínálatának többletét (emlékeztetünk a lakóépületekre) a következő évben nem lehet értékesíteni. Az ingatlanpiac azonban az elmúlt hónapban szerződésekkel rendszeresen mintegy 1150 eladást regisztrált. Számos túlságosan alacsony ahhoz, hogy megbirkózzon a szingapúrt elfojtó rohamos válsággal.

A helyzetet tovább súlyosbította egy általános rendellenesség, amelyet a város széttagolt és ellenőrizetlen turisztikai áramlása okozott. Az adók emelkedése döntő szerepet játszott a már így is jelentős kellemetlenség fokozásában. Egyre sós és számtalan. Emlékeztetni kell arra, hogy az utóbbi években új típusú adókat vontak be, amelyeket a lakosság nyilvánvalóan nem különös mértékben értékel.

Ezért az eladások növekedése nem volt ilyen következetes, ezért a helyzet valóban tragikus. Egy másik elem, amely minden bizonnyal nem teszi lehetővé az építőipar és az ingatlanszektor gazdasági reflexió általi újjáéledését, az a számtalan, még nyitva álló építési telek jelenléte, amelyek további apartmanokat építenek be, ami azt jelenti, hogy nem csak a 32 000 eladhatatlan ingatlan. Ezekhez valójában a még be nem fejezettet kell hozzáadni.

Hogyan néz ki a helyzet 2020-ra? A statisztikai felmérések szerint nem pozitív. A megoldást az adócsökkentésre irányuló programok elfogadása képviselheti, amelyek lehetővé teszik a potenciális befektetők számára az ingatlanhoz való könnyebb hozzáférést. Nyilvánvaló, hogy nincs megbízható adat. De az egyetlen bizonyosságunkat az adja, hogy erõs érdeklõdésbe vonjuk ezt a jelenséget és általában a világ ingatlanjait. Ok, miért, hogy többet tudjon meg, felkérjük Önt, hogy maradjon naprakész a portálunkon!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB