Olaszország: mert a Garda-tó partjainak értéke megéri

Ismert, hogy Olaszországnak mindig van a vitathatatlan vonzereje mind a táj szépségei, mind a történelem számára, amely ma is jelen van mindenhol.
A kiterjesztésében minden más, jelentős sikert és elismerést kapott a turisták. De nem csak. Az utóbbi időben a befektetők elsősorban a művészeti városokra összpontosítanak, amelyek közül a félsziget bővelkedik.

 Akár Róma, Velence vagy Firenze, nem számít. Annak érdekében, hogy olyan környezetben élhessünk, amely bármikor emlékezteti polgárait arra, hogy mennyire nyugati kultúra van Olaszországban és jelen van, a befektetők hajlandóak akár csillagászati ​​figurákat is költeni ahhoz, hogy megfeleljenek az ingatlannak.

A bérleti szerződés aláírása demodé lett. Divatos, abban az időpontban, amikor az eladó szerződés. A legkeresettebb piacok közül a földrajzi terület, a Garda-tóra korlátozódik. Egy statisztikai felmérés szerint Desenzano, Padenghe, Moniga és Salò a legkeresettebb helyekből származnak. Normális helyzetnek tűnik első látásra. De hol van ennek a jelenségnek a sajátossága? Nos, az ágazat vezető szakértői által végzett felmérések szerint az ingatlan-rajongók kicsit zavarba ejtik, amit az értékesítés rendkívül erős növekedése ellenére, annak ellenére, hogy a lakásárak óriási növekedését mutatják ezeken a területeken.

Az enyhe depresszió ellenére, amely mind az országot, mind az ingatlanszektort érintette, az érdeklődés erős növekedése ezeken a területeken 10% -kal több, mint az előző években.

Melyek a leggazdagabb ingatlanpiacok?
Ebben a rangsorban jól elhelyezkedő Sirmione-t azonosítjuk, ahol az értékek változatlanok maradnak, és a növekvő lakások iránti kereslet a hosszú távon jövedelemtermelő lakások iránt, ezért történelmi jelentőséggel bírnak a magas piaci érték fenntartására. Általában olyan befektetőkről beszélünk, akiknek 120 000 euróról 230 ezer euróra kell ingadozniuk, de legfeljebb havonta legfeljebb 700 eurót bérelnek. A legtöbb tranzakció (az értékesítési szerződések esetében) a Laguna és a Colombare területekre koncentrálódik, amelyet különösen a strandok, valamint a legmodernebb és felszerelt szállások kínálnak. Az átlagos értékek? 2 000 euró / négyzetméterenként beszélünk.

Ezzel szemben Desenzano del Garda befektetési felső határa körülbelül 250 000 euró a standard stúdiók számára. A Sirmionéhoz képest a keresleti oldal iránti kereslet növekedése ösztönözte az árak növekedését (az alapok már magasak az olasz átlaghoz képest).
A felső határ négyzetméterenként mintegy 4000 euró.

De ne feledkezzünk meg a Padenghe, Moniga és Salò piacairól, amelyek ajánlatai négyzetméterenként legalább 1600 eurót tesznek ki.

Azt mondanám, úgy tűnik, hogy a művészet és a kultúra továbbra is alapvető szerepet játszik az ingatlan kiválasztásában!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB