Mit néz ki az Ohio ingatlanpiac? Íme a legújabb frissítések

Úgy tűnik, hogy annak ellenére, hogy a világ sok részén a nyár lassan érkezik, a hőmérséklet már magas a Ohio-ban.
Nem, nem az éghajlatról beszélünk, hanem a leginkább aktív ingatlanpiacról, amely valaha az állam fővárosával rendelkezik.

A statisztikák magukért beszélnek: ez az ideális alkalom a befektetésre: ha egyrészt az építőipar emelkedik, másrészt a készletek már kimerültek, mivel a kereslet folyamatosan növekszik. És annak ellenére, hogy az ingatlanárak jelenleg növekszik, a piac nem tűnik a korlátoknak.

Különösen a Columbus városa, az Amerikai Egyesült Államokban a tizennegyedik méret, az egyetlen, amely 2010 és 2018 között 10% -os növekedési rátát állapított meg.
Nézzünk meg néhány statisztikai adatot, hogy jobban megértsük, mi a részletessége ennek a nemzetnek.

A Columbusban lévő ingatlanok átlagos értéke 150 000 dollár körül mozog, ami egy olyan küszöbérték, amely az előző évhez képest erős növekedést mutat (+ 7%). Ezzel szemben az átlagos bérleti díj 1300 dollár, ami jóval alacsonyabb a többi szomszédos állam átlagánál.
Az ingatlanpiaci trendek is meglepő vásárlási sebességet és egy sokkal élénkebb gazdaságot jeleznek.

Azok a portfóliók, amelyek az egészet táplálják, azonban nem kizárólag és kizárólag a helyi lakosságból származnak. Valójában sok külföldi befektető látja ezt a nemzetet a monoton és ismétlődő élet megoldásaként, talán még kielégítő munkalehetőségek nélkül is.
 
Ami a lakóingatlan-piacot illeti, a belföldi értékesítés már 2018 novemberében kezdett emelkedni, és a főváros legnépszerűbb városrészei a következők voltak:

N 4. St / E 2. sz.
N 4. St / E 11Th Ave.
Városközpont / Franklin U
W Broad St / Starling St
N 4. St / Chittenden Ave
Summit St / E 11Th Ave.
W Spring St / Neil Ave
Columbus Művészeti Főiskola / Cleveland Ave.
Neil Ave / W 2nd Ave
N High St / W Lane Ave.

A befektetők és a tulajdonosok számára egyaránt előnyös tényező a nagyon alacsony megélhetési költség, a helyi lakosság meleg és barátságos vendégszeretetének mellett. Tökéletes kombináció, amely lehetővé teszi a jövőbeli polgárok számára, hogy még inkább tájékozott döntést hozzanak a szomszédos államokhoz tartozó többi nagyvárosi város kárára.

Mondhatnánk, hogy remélhetőleg ez a nemzet megmaradhat egy olyan trenddel, amely egyre inkább a fejlesztésre irányul, anélkül, hogy elvesztené a történelmi-kulturális identitását.

Ezért, ha érdekel az amerikai állampolgárság, vagy egyszerűen az álmod, hogy megvásárol egy ingatlant a kényelem feláldozása nélkül, a megoldás egy szó: Ohio.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB