Új horizontok Dániában: a koppenhágai ingatlanfejlesztések

Köztudott, hogy a világ leggazdagabb államai közül az észak-európai emberek kétségkívül kiemelkednek, rendkívül merevek mind az éghajlat, mind a szervezet szempontjából.
 És pontosan ez a népesség kultúrájához tartozó erő, amely számos előnnyel jár gazdasági és pénzügyi szempontból a helyi gazdaság minden ágazatához.

Különösen ma úgy döntöttünk, hogy egy olyan országban élünk, amelyet a befektetők nagyra értékelnek, különösen az utóbbi években. Dániáról, valódi királyságról beszélünk, amelyet erős kulturális identitás és még mindig élénk irodalmi hagyomány jellemez.

Miért választottad Dániát? A legfrissebb hírek szerint ez az ország meglehetősen egészséges időszakot tapasztal az ingatlanpiacának.
A kereslet elérte a történelmi csúcsokat, és az ilyen alacsony árak lehetővé teszik a befektetők számára, hogy maximális kényelemben vásároljanak egy ingatlant. Úgy tűnik, hogy a koppenhágai és irodaterületek építésében a koppenhágai „jövő” szegmens azonosítható.

A dán téglapiacon uralkodó új struktúrák sajátosságait a vállalkozások és a nagy infrastruktúrák közelsége adja, nagyon alacsony költségek mellett. Nem véletlen, hogy az európai átlaghoz képest ez a fajta fordulat, ahol az ingatlanárak a metropolisz legdinamikusabb területein hajlamosak növekedni. Ez a választás a tökéletes házasságot jelenti a befektetők között, akik új ingatlant kívánnak vásárolni a világ egyik legismertebb helyén, és hipotetikus munkáltatókat, akiknek meg kell tartaniuk a költségeket, hogy ösztönözzék a foglalkoztatást, jelentősen csökkentve a munkahelyi katasztrófát. „munkanélküliség.

Az irodai szektorban maradt beruházások volumene tavaly mintegy 2 milliárd euró volt, a logisztikai és ipari ingatlanokba történő befektetések tranzakciói szinte megduplázódtak, 4,5% -ról 8% -ra. A másik fontos elemet a 2019. második félévi előrejelzések adják. Az ágazat gazdasági szakértői szerint valójában úgy tűnik, hogy az év folyamán pozitív hozamok lesznek, amelyek megerősítik a 2019-ben megnyitottakat.

Még a lakossági szektor sem ismeri a határokat, figyelembe véve a fiatal Millennialok fellendülését, akik egyre dinamikusabbak és készen állnak az ingatlanpiac által kínált új fejlesztésekre, már nem tudják kiválasztani a bérleti szerződéseket, de aláírják az értékesítési megállapodásokat.
Először Koppenhága és más kevésbé ismert városok garantálják Dániának, hogy Észak-Európa vezetőjeként mutatkozzon be az európai ingatlanpiac tekintetében.

Végül, de nem utolsósorban az ugyanazon házak és struktúrák zöld és intelligens szempontjainak figyelembevétele. Egy olyan piacon, amely egyre inkább az innovációra és a nemzetközi kereskedelem felé irányuló rugalmasságra irányul, nem lehet hiányozni a modernitás és a környező környezet figyelmének összehangolása.

Mit mondhatnánk, reméljük, hogy ez a fellendülés nem pillanatnyi, és hogy sok más szomszédos nemzet is követheti Dánia példáját.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB