Milánó és az ingatlan luxus: a hír

Mint már említettük, a bérleti ingatlanpiac különösen sikeres. Egy kicsit a nagyobb rugalmasságért, amelyet a jövőbeli bérlők garantálnak, egy kicsit a fizetés kényelme érdekében, amely idővel eloszlik. Röviden: az a tény, hogy a bérleti ágazat szédítő ütemben növekszik.

Olaszországban, a csomagtartó egyik fő városában, Milánóban, jelentősen megnőtt a bérleti piac. Az elmúlt félévben 4 százalékponttal többet beszéltünk, míg a többi nagyvárosban 0,8% -os növekedést beszélünk.

Új tendencia is kialakul, amely mindig a lízingszerződésekhez kapcsolódik. A rövid bérleti díjak. A fő statisztikai adatok szerint a tradicionális és a rövid bérleti díj közötti különbségek az elkövetkező években akár nullát is elérhetnek. Ezért valódi lemondás lesz.

Az új trend ösztönzése érdekében, még a jövőbeli 2026-os olimpián is, amely sok diákot és munkavállalót ösztönöz arra, hogy átmenetileg települjenek ebbe a városba. Több mint 200 000 új lakos várható!

De a valódi újjáépítési folyamat része a luxuspiacnak. Visszatérés az 1950-es évekhez a belsőépítészet szempontjából. Bárki, akinek fogalma van a otthonról, minden bizonnyal nem hagyhatja magával a burzsoá milánói ház klasszikus modelljének befogadását.
Időtlen elegancia, túlzottan mentes, ugyanakkor különös. A környezetek életre kelnek, identitásban gazdagok, ugyanakkor rendkívül funkcionálisak. A milánói szerződéses kerület márkaneve aktívan részt vett ebben a folyamatban, valódi kollekciót hozva létre, amelyet a luxusszegmens fő lakóépületeiben kell alkalmazni.

Hogyan lehet felépíteni a bútorozásra kész luxus házokat?
Minden a terek újjáépítésére összpontosít, és nagyobb jelentőséget tulajdonít a terek azonosításának. A bejárati területeket feltétlenül szekrényekkel és kabátokkal kell felszerelni, ráadásul kötelező a folytonosság kialakítása a nappali és a konyha között. Az elválasztás csak funkcionális, de nem térbeli. Ok, miért üveges oldatokat telepítenek.

A konyhás terület felújításához a milánói szerződéses körzet szigorúan enogasztronómiai megközelítést javasol. Mit értünk? az elrendezés tanulmányozása két oszlop jelenlétén alapul, amelyek elválaszthatják a különféle területeket, amelyek mindig a konyhai helyiséghez tartoznak. Így egy előkészítő, mosó, fogyasztási sarok és egy félsziget lesz ugyanazon a területen, de csak ezekkel az oszlopokkal elválasztva, nem túl zavaróan.

Mindezekben nagyon fontos emlékezni a hazai környezet társadalmi értékére is. Indítsuk el a tágas asztalokat, maximum 12 ülőhellyel!

És elkülöníteni a nappali területet attól az éjszakától? Igen a folyosókhoz, de nem túl tágas. Ehelyett inkább „konténerekként” fogják felhasználni őket. Elegáns és funkcionális módszer a még elképzelhetetlen területek még nagyobb karakterének megadására!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB