Franciaország és ingatlan: amikor az online megosztás győztes lesz!

Pontosan azóta, hogy április 24-e óta a francia kormány jóváhagyott egy projektet, amelynek célja, hogy radikálisan megváltoztassa az ingatlan és az egész közösség vagyonát.
Ez a döntés az ingatlanpiacra vonatkozó összes adat online közzétételét foglalja magában, oly módon, hogy mind a független, mind a megkönnyített vásárlókat és a kíváncsiságot az egész általános kép elemzésében teszi.

Nézzük részletesen, hogy jobban megértsük az alkalmazott paramétereket és mindenekelőtt az ebből a választásból származó előnyöket.
A francia Gazdasági Minisztérium valójában úgy döntött, hogy korábban magánadatbázisokat tesz közzé.

Ez egy szerves és teljes gyűjtemény, amely több mint 15 millió adatot tartalmaz. Ezt a felhasználást egy térképen lehet elvégezni, kiválasztva egy nagyon specifikus és korlátozott területet a városban. A rendszer az egyes épületek részletes kiválasztását is garantálja, továbbá, ha az előző időszakban szerződéseket kötöttek vagy nem kötöttek eladási vagy bérleti szerződéssel. Ezen nagy előny mellett a cím, a felszín, a rendelkezésre álló épületek száma, a terv, a típus és nyilvánvalóan az eladási ár azonosítható.

De hogyan befolyásolhatja az új típusú digitális megközelítés az ingatlanpiacot?

• Az átláthatóság kritériuma, amelyet mindig keresett és gyakran nem tartottak tiszteletben, kétségtelenül előnyös.
• Nagyobb jogosultság van a digitális értékelési rendszerekben, ami nagyobb áramlást biztosít a rendszerhez, és jelentősen csökkenti a hibahatárt

De Franciaország nem az egyetlen, aki átvette a nagy adatútvonalat. Valójában számos ország úgy döntött, hogy online platformokat használ, hogy az érdekelt felek teljesebb és dinamikusabb képet kapjanak az egész ingatlanról.

De mindezekben a problémát, amellyel meg lehet találni, és arról, hogy sokan kérdezik magukat, a magánélet. Mennyire kockázatos az ingatlanpiacra vonatkozó online adatmegosztás?
A szakértők szerint nagyon kevés a kockázat, mivel ez nem érzékeny adat, és kizárólag arra irányul, hogy könnyebben irányítsa a vásárlót egy gyorsabb és átgondoltabb választási folyamat felé.

Ahogy a webhelyünkön, a Realigro-nál is, ez az erősen hajlamos arra, hogy digitálisan megosszák a legfontosabb információkat, amelyek a találkozó megteremtésére képesek, még akkor is, ha a keresleti oldal és a kínálati oldal között virtuálisak lennének. , teljes, de mindenekelőtt a valósághoz!

Amit mondhatnánk, Franciaország úgy tűnik, hogy tovább nyitja az új generációkat, egyre többet néz egy képernyőre, és kevésbé hajlamos arra, hogy egy ingatlan megoldást fizessen.

Ez rossz lesz? A statisztikai felmérések szerint úgy tűnik, hogy ez a döntés számos előnnyel jár, kiküszöbölve a magánszemélyek közötti tárgyalások során fennálló szellemi szakadékot is.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB