Kalifornia és a bérleti díjak

Mi történik Kaliforniában, amely annyira fontos az ingatlanügyletekben? Csapatunk úgy döntött, hogy kivizsgálja ezt a nemzetet, és felfedezte, hogy ... Kíváncsi vagy többet megtudni? Nos, akkor csak folytatnia kell a mini cikk olvasását. Ma elkészítettünk egy cikket, amely a "rendellenes" helyzetre összpontosít, amely ebben az amerikai szövetségi államban zajlik. De tegyünk egy lépést hátra, mielőtt a téma középpontjába kerülnénk.

Pontosan Kaliforniában valójában egy olyan törvényt fogadtak el, amely 2020-ban lép hatályba. A törvény Gavin Newson, az Amerikai Egyesült Államok leggazdagabb államának kormányzójának aláírását viseli.
A 'Bérlői Védelmi Törvény' meghatározása körülbelül nyolc millió lakást foglal magában.

Az összes ház pontosan felét bérleti szerződés köti. Hogyan valósul meg? Minden olyan ház esetében, amelyet több mint 15 éve építenek, nem lehet évente 5 százalékponttal növelni a bérleti díjat.

Ugyanakkor nincs utalás a magántulajdonban lévő házakra. De azokhoz, akik a nagy ingatlancsoportokhoz tartoznak, vagy ami még jobb, a nagy tőzsdén jegyzett társaságokhoz. Mit kell tennie a tulajdonosoknak? Kétség nélkül határozza meg a szerződés feltételezett megszegésének fő okait.
És melyik a leggyakoribb?

- delinquencies
- A ház károsodása
- Ingatlan-visszaszerzés
- szerkezetátalakítási

Mennyire jó, ha hasonló törvényt indít? A manőver előnyei között szerepel a potenciális bérlők védelmének elsődleges szükségessége a feltételezett bérleti díjak emelése és a kilakoltatás ellen.
Hasonló helyzet alakult ki Oregonban. Mindez, ebben az esetben is, a keresleti oldal védelme érdekében a (bérleti díjak) túlzott áremelkedésének korlátozására irányul.

Köztudott, hogy a világ ingatlanpiacán az elmúlt években nem sok rázkódást szenvedett. Először is azok, amelyek a millenniumok aktív belépéséből származnak. Egyre igényesebb kategória, amelyet főként a lízingszerződések aláírása öntött fel. A kereslet túlzott növekedése ezen a területen nyilvánvalóan megemelte az árakat. Fiziológiai következmény, de fennáll annak kockázata, hogy visszakerül a patológiába.

Nos, nincs különös bizonyosság arról, hogy ezek a politikai kezdeményezések hogyan lehetnek sikeresek. Minden tényezőktől függ. A politikai instabilitás, a befizetések kiküszöbölése jelzálogkölcsönök révén, a készpénzfizetések és akár a migráció előnyei érdekében minden bizonnyal negatívan befolyásolták az egész világ ingatlanrendszerét. A rugalmasság inkább a merevség.

 A vezető közgazdászok és az iparági szakértők szerint a kockázat az, hogy "leértékelődött" piacot látnak, amely kielégíti az ügyfelek igényeit, egyre kevésbé hajlandóak nagy összegeket fizetni.

Tehát mi fog történni az elkövetkező hónapokban? Noha nincs olyan nagyszerű adat, amely arra késztetne bennünket, hogy kifejezzünk bizonyos előrejelzéseket, biztosíthatjuk Önt, hogy mindig naprakészek leszünk a témában. Mindössze annyit kell tennie, hogy naponta meglátogatja oldalunkat, hogy aktívan nyomon kövesse a világ ingatlanpiacára gyakorolt hatásokat!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB