Mi várható a Toronto ingatlanpiacán? A hírek Kanadából

Az egyik legnagyobb állam a világon, a második helyen csak Oroszország, Kanada képviseli a valóságot a kollektív képzelet önmagában. A világ legmagasabb nominális GDP-jének 12. helyén a bolygó legmagasabb nominális GDP-jével erős identitású állam, mindenekelőtt a gazdasági.
A népesség 35 millió körül van, és minden évben nagyon sok külföldi állampolgár van, akik úgy döntenek, hogy az országba költöznek.

Elemeztük a kanadai ingatlanpiac előrejelzéseit, amelyek az egyik legfontosabb és politikailag és gazdaságilag vezető városra korlátozódnak: Torontóban.
Általánosságban elmondható, hogy a piac jóval kiegyensúlyozottabbnak tűnik, mint az előző években, és nem merült fel túlzott árak, amelyek 2017-re és 2018-ra jellemzőek.

De fókuszáljunk részletesen arra, hogy megértsük, mi lesz az előrejelzés, hogy a közgazdászok és az iparági szakértők bejelentik 2019-re.


1. Értékesítési árak

Toronto városa évek óta folyamatosan növekszik az ingatlanárak, 10% -kal évente. Ennek eredményeként a befektetők, különösen a külföldiek bizalmát feszítették. A maximális csúcsot 2017-ben rögzítették, amikor elérték a 20% -os küszöbértéket. A holtpont és az ún. „Ingatlanbuborék” elkerülése érdekében a kormány úgy döntött, hogy olyan programot hajt végre, amely lassan irányítja ezt a folyamatot, és igyekszik csökkenteni ezt, és mindenekelőtt annak megelőzésére. Reméljük, hogy az év során helyreáll a helyzet.

2. Bérleti árak

Az ingatlanpiac másik oldalára is, nevezetesen a bérleti díjakra vonatkozóan, becslések szerint az árak változhatnak. 2013-hoz képest a bérleti díjak fellendültek (2017-ben 63%, 2018-ban 35%). Ez a szomorú valóság, ha nem zárulna, a kanadai ingatlanpiac fontos ügyfélkörének megszüntetéséhez vezetne. Ezt képviselik a fiatal Millennialok, akik nem rendelkeznek ugyanolyan pénzügyi forrásokkal, mint a nagyvállalatok vagy a stabil munkahelyű családok atyái, a bérleti szerződés aláírását részesítik előnyben az ingatlan megvásárlásához képest.

3. Ingatlanvezetékek bevezetése

A Toronto nemrégiben elfogadott egy új politikát, amely nagy előnyökkel jár mind a lakástulajdonosok, mind a bérlők számára. Számos vállalat van a legmodernebb technológiákkal, amelyek érdekeltek e projektek iránt, és ezek a „sávok házai” fejlesztésére és építésére irányulnak.

4. Új finanszírozás

Az elmúlt években feljegyzett áremelkedéssel nyilvánvaló, hogy azoknak a tulajdonosoknak, akik a boomot megelőző években megvásároltak egy ingatlant, gazdasági szempontból, de az ingatlanpiac versenyképessége szempontjából is garantálták a felsőbbség helyzetét. kanadai. Az ingatlan pénzügyi átértékelése szinonimája a növekedésnek és a gazdasági stabilitásnak minden „szerencsés” tulajdonos számára. Sokan valójában orientálják magukat, hogy módosítsák otthonukat, hogy növeljék értéküket, míg másoknak várhatóan kihasználják ezt a helyzetet, hogy otthonukat jelentősen magasabb áron tudják bérelni.

5. Új ötletek több lakás létrehozásához

A fantázia nem hiányzik ebben a nemzetben, különösen Torontóban! A kereslet és a kínálat közötti egyensúly hiányának leküzdése érdekében a régi épületek korszerűsítését célzó politikák kerültek bevezetésre, de mindenekelőtt új lakóterületek építésére, még a már meglévőnél is kisebbek. A cél? Hozzon létre egy olyan ajánlatot, amely növelheti a célközönséget, és bárki is befektethet a kanadai ingatlanpiacra.

Mit mondhatnánk, úgy tűnik, hogy Kanada visszatér a pályára!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB