Javítások a Puerto Rico-i ingatlanban: a legfrissebb hírek

Puerto Rico területe, amely a Karib-tenger északkeleti részén, a Dominikai Köztársaság és a Szűz-szigetek között található, azon kevesek egyike, amelyet nem szabad beépíteni az amerikai kontinensbe, a valóság szempontjából egy nagyon különleges jelenség tárgyát képezi. nyáron.

A szépségét elismerve a világ egyik legszennyezettebb területe a szigetcsoport, amely az évek során egyre nagyobb jelentőséggel bír a turisztikai szempontból. Valójában sok külföldiek, akik később befektetőkké váltak, turisztikai hullámának köszönhetően, sok hasonló szigeti valósághoz képest, sikerült kialakulnia, így a házak árai 3,14% -kal emelkedtek, ugyanakkor magas szintű keresletet mutattak.

És nem azért, mert a célpiac rendkívüli luxus. Éppen ellenkezőleg, a befektetők köre egyre inkább megnyílt az elmúlt években, garantálva, hogy minden típusú potenciális vásárló megszerezze a Puerto Rico-i ingatlantulajdont. Pozitív mutatók, ha 2018-ban pontosan az első negyedévben észrevehető árcsökkenés történt (mínusz 7 százalékponttal egyenlő).

Noha a kereslet növekedése állandó tendenciát mutat, az ingatlan általában sajnos továbbra is törékeny. Amint a szövetségi finanszírozásból származó pénz Puerto Rico-ba áramlik, amelyet az Egyesült Államok szomszédai erős érdeklődése generált, az ingatlan értéke 20% -kal nőtt, összesen körülbelül 143 millió dollárra.

Pozitív elemek, amelyek azonban nem elegendőek a sziget gazdasági és társadalmi problémáinak, és mindenekelőtt az államadósságok enyhítéséhez.

A jelenlegi bérleti hozamot illetően nem könnyű megtalálni a tényleges adatokat, de a legfrissebb hírek szerint a stagnálás után, amelyet öt év összehúzódás jellemez, a Puerto Rico-i gazdaság évente 3% -kal esett vissza. Úgy tűnik, hogy a probléma továbbra is fennáll, valószínűleg 2020-ig.

Van-e olyan megoldás a közgazdászok szerint, amely képes megoldani ezt a helyzetet? A javaslatok eltérőek, de úgy tűnik, hogy egyikük sem tartotta be az olyan körülményt, amely érvényesnek tekinthető ezen akadály leküzdésére.

Az árszint csökkentése nem ilyen egyszerű. A kritikus kérdéseket általában a kormányzati politikák útján lehet kiegyenlíteni. Nemzetközi partnerségek létrehozása például a fő befektető országokkal életképes alternatíva lehet a gyorsabb tőkemozgás, a jobb kapcsolatok kialakítása a külföldi országokkal és természetesen a nagyobb gazdasági stabilitás érdekében, amely még inkább vonzóvá teszi több jövőbeli vásárló vásárol egy ingatlant.

Mit mondhatunk, reméljük, hogy ez a nemzet még erősebbé válhat, tekintettel arra, hogy a földrajzi helyzet, a táj és az alacsony költségmegélhetési potenciál meglehetősen jó, de valamivel több segítségre van szükségük.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB