Néhány megadott jel lehet, hogy helyes idő az aktuális otthoni áthelyezésre:

Utálom, hogy azt mondjam, bár lehet, hogy gondolkodsz, de itt az ideje, hogy továbblépj a jelenlegi otthonodból, és frissítsd vagy csökkentsd otthonodat az Ön igényeitől és igényeitől függően? Néhány dolog, amit figyelembe kell venni annak eldöntésekor, hogy ideje-e továbblépni, és ez a cikk segít jobban megérteni. Vessünk egy pillantást azokra a kulcsfontosságú tényezőkre, amelyeket az emberek figyelembe vesznek a tulajdonuk értékesítésével kapcsolatos viták során:

Ugyanazon a helyen éltél 5 évig:

Csak azért, mert öt évvel ezelőtt vásárolta meg a házát, nem jelenti azt, hogy itt az ideje, hogy felhagyjon ... de lehet, hogy megvásárolta, mert akkor jó ötlet volt, és most rájössz, hogy valami nagyobbra vagy kisebbre van szüksége. A házak tulajdonában álló piaci konszenzus az, hogy egy vagyonból pénzt szerezzen, legalább öt évig kell tulajdonítania. Az ingatlan megvásárlásának és az ingatlan értékesítésének előzetes költségei összeadódnak, és a tulajdonnak időre van szüksége a tőke megteremtéséhez.

Az Ön otthonában folyamatosan kiüríti a bankszámláját:

Ha úgy találja, hogy minden alkalommal, amikor megfordul, kiürít egy csomó pénzt az otthonába, ez lehet egy jele annak, hogy megszabaduljon róla. Nyilvánvalóan nem elégedett az otthonával, vagy nagy felújításokra van szüksége, ezért meg kell határoznia, hogy érdemes több pénzt behelyezni, vagy megfordítani, és vásárolni valamit.

Akarsz eljutni az eladók piacáról:

Észrevetted, hogy a piac szivattyúzik, és azt szeretné, hogy kihasználhassa azt, és mit láthat. Szórakoztató a piacon játszani, és ha nem csatlakozik otthonához, akkor miért ne adná fel, ha most magas árat kaphat. Mivel a piac mindig ingadozik, fontos, hogy lépést tartson a trendekkel és a környéken eladott helyekkel. Lehet, hogy jó ötlet a jelenlegi otthonáról, ha észreveszed, hogy a tulajdonságok nem maradnak a piacon hosszabb ideig, mint a szokásos, vagy ha a helyek egy ajánlattételi háború útján kerülnek értékesítésre. Ez általában magas négyzetláb árát biztosítja.

Különböző kívánságai és szükségletei:

Lehet, hogy néhány évvel ezelőtt megvásárolta otthonát, és most egy másik helyen van az életedben. Mindenki kívánságait és szükségleteit időről időre megváltoztatják, és talán a tiéd megváltozott abban az értelemben, hogy szükség van egy másik helyre, ahol élni. Mindaddig, amíg nem veszít pénzt, okos pénzügyi döntést hoz, ha önmagát javítja.

Az Ön szomszédai magas áron értékesítettek:

Észrevetted, hogy a szomszédaid magasabb áron értékesítettek, mint gondoltad? Ez arra utalhat, hogy a lakott terület nagy keresletben van, vagy a piac emelkedett. Talán ez az esély, amit vártál? Miért nem értjük el, és ha az értékelés boldoggá tesz, és akkor jó lesz az árkategóriában, miért nem jegyezzük fel? Életmódjától és pénzügyi igényeitől függően ez okos lépés lehet, de mindent figyelembe kell vennie, és egy helyet kell áthelyeznie, mielőtt elmehetne és eladná a jelenlegi otthonát. Mindaddig, amíg naprakészen tartod a piaci trendeket és azt, hogy az ingatlan hogyan játsszon az Ön térségében, ez jobb ötletet és teret adhat arra, hogy a virágzó piac milyen előnyökkel járhat.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB