Lehetőségek Mozambikban, de csak azok számára, akik kockáztatni akarnak!

Gyakran több kérdés merül fel, mielőtt megteszi egy nagy lépést, például egy ingatlanvásárlást. '' Megfelelő idő a beruházásra? '' '' 'Képes leszek-e amortizálni a költségeket a következő években?', Csak két számtalan kérdés, amelyek válságba sodorják a jövőbeli vásárlókat. Nos, ma friss, friss híreket fogunk adni közvetlenül egy nemzet részéről, amelyet általában nem veszünk figyelembe. Mozambik!

Annak ellenére, hogy egy erőszakos és nehéz történelemmel rendelkező afrikai nemzet közé tartozik, nem is beszélve arról, hogy csak néhány évvel ezelőtt az afrikai kontinens egyik legszegényebb országának tekintették, manapság teljesen más módon mutatkozik be.

Valójában Mozambikban a gazdasági és társadalmi körülmények jelenleg nagyon javultak, hogy erős politikai stabilitást és tartós békét élvezhessünk. És az igazi meglepetés éppen az ágazatunk számára: ebben az országban érdemes befektetni, különösen a vállalatok számára.

Sok olyan projekt hatalmas finanszírozással rendelkezik, amely lehetővé teszi a nemzetgazdaság elismerését az egész világon a leggyorsabb terjeszkedés szempontjából. A beruházások nemcsak az ingatlanba, hanem az idegenforgalmi és bányászati ágazatba is korlátozottak.

De honnan származnak ezek a beruházások? A legtöbb nem helyi, hanem elsősorban a külföldi portfólióból származik. A legjobb kockázatvállalási városok közé emlékezünk Nampulara, amely a déli rész legmélyebb természetes kikötőjének ad otthont, és amely új struktúrák és lakóépületek létrehozását garantálta magas szintű infrastruktúrával körülvéve.

Elegendő mondani, hogy amellett, hogy már részt vesz a szén és a természeti erőforrások kivitelében, a kikötőt is frissítik, de mindenekelőtt a Nacala kikötőjének fejlesztési projekt részeként bővítik.

Emlékezzünk továbbá az infrastruktúra területén a Japán és Brazília által finanszírozott további frissítésekre is, amelyek javították a mozambiki életminőséget.

Nyilvánvaló, hogy a területi ajánlat együtt jár ezekkel a különféle fejlesztésekkel és azzal a pozitív elképzeléssel, amelyet a potenciális befektetők a területre figyelembe vettek. Az ingatlanok általános árai megemelkedtek, de a keresleti oldalon valódi robbanás történt, amely lehetővé tette Mozambik újbóli megjelenését Afrika egész hajtóerejének (gazdasági szinten) keretein belül.

A kockázatok az erőteljes történelmi és kulturális különbségekkel kapcsolatosak, amelyekkel a külföldi befektetők szembesülhetnek az afrikai ingatlanokkal szemben. Az időzítés azonban nem kétséges: a lehető leghamarabb be kell fektetnünk, különösen ágazatunkba, mivel a jövőben nagyszerű lehetőségek rejlenek a mozambiki ingatlantulajdonosok számára.

Mit kell mondani, miután eljuttatta neked ezt a hírt, ki nem fog befektetni afrikai ingatlanokba, különösen Mozambikban?

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB