Újonnan házasodtak? Itt találhatók a legkedvezőbb célpontok egy ingatlan megvásárlásához!

Akár házasság vagy együttélés, tudod, biztosan nem hagyhat ki egy tetőt a fejed felett!
Az ingatlan megvásárlása valójában az egyik legfontosabb prioritás, amely lehetővé teszi a pároknak, hogy teljes mértékben élvezhessék mindennapi életüket. Annak ellenére, hogy ez nem egy kis beruházás, az a tény, hogy egyre több fiatal vásárol otthont a jövőjük építéséhez.

Az Egyesült Államokban ez a jelenség szinte minden országban terjed, de a Realigro-nál biztosan nem hagyjuk, hogy a kis részletek meneküljenek, ahogy tudjuk, hogy a különbség! Ezért döntöttünk úgy, hogy kiválasztjuk azokat a területeket, ahol valóban egyedülálló üzleti tevékenységet lehet végezni!
Készen állsz, hogy felfedezd őket velünk?
Kezdhetjük!

Kezdjük a legendás San Franciscóval, ahol az esküvők túlzott árat érnek el, és meghaladják a standard ingatlan megvásárlásával kapcsolatos költségeket.

Seattle, Boston és San Diego drága nagyvárosi partjai között, az eladási szerződés aláírása, a minimális értéke mindössze 100 000 dollár. Rendkívül szerény figura, hogy azoknak a pároknak, akik úgy döntenek, hogy ezekre a híres városokra költöznek, mindennek kevésbé tűnik túlzottnak! A piac árát figyelembe véve ezért azt mondanánk, hogy pontosan az ingatlan teljes összegének fele.

A Phoenix, Minneapolis és Atlanta ingatlanpiacai közül általában az átlagos házassághoz viszonyítva a kettős összegű számadatok állnak fenn az előlegek között. Még ebben az esetben sem lehet azt mondani, hogy a piac nem nyereséges!

De melyek azok a városok, amelyek képviselik a csúcsot az előlegek tekintetében, hogy képesek legyenek egy teljesen új ingatlan megfelelőségére?

A harmadik helyen a rangsorban azonosítjuk Pittsburgh városát, amely 33 000 dollárral büszkén védi az amerikai ingatlanpiac egyik legolcsóbb városának címét!
A második helyen, 29 000 dollárjával kiemelkedik a Detroit, a híres valóság, ahol született a Ford ipar és a jó zene. De ez nem elegendő egy ilyen többnemzetiségű város számára, hogy birtokba vegye a Amerikában a leginkább áhított és kényelmes metropolisz címét.

Valójában, vagy olyan fiatal párok, akik vágyakozik az Ön számára szabott új ingatlan megvásárlására, elsősorban tudják, hogy ő a rock'n roll zenei élet egyik legfontosabb városa, számos híres múzeum bölcsője. az egész világ: Clevelandről beszélünk.

A standard ingatlan megszerzéséhez csak 22 000 dollár letét szükséges!

Te is csodálkoztak, igaz? Szóval, miután felmerült a legkedvezőbb városok rangsorában az ingatlan portfóliójához, mindössze annyit kell tennie, hogy kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB