Utah: ahol az ingatlanügyletek nagyon gyorsak

Ha a közelmúltban vásárolt egy utat Utah-ben, nagyon jól tudja, hogy itt az ingatlanpiac határozottan zűrzavar. Az ingatlanügyletek gyorsasága lenyűgöző, hogy ezt az országot az Egyesült Államokban az ingatlanok egyik legaktívabbjaként határozza meg. A különböző nagyvárosi területek közül, amelyek lehetővé tették, hogy ez az ország elérje az egyik első helyet az ingatlanszektorban, Ogden-Clearfield-et találjuk, ahol a ház átlagos időszaka körülbelül 31 nap volt. Az ingatlanügyletek gyorsabbak voltak csak a legnagyobb piacok Kaliforniában (26 nap), Texasban (29) és Washingtonban (30). Kis különbség, szinte elhanyagolható, ha figyelembe vesszük ezen nagy piacok hatalmasságát (határozottan jobb) a Utahhoz képest.

Mi azonban ez a kivételes teljesítmény? Különböző közgazdászok és iparági szakértők szerint jelentős támogatást nyújtott az ország magas szintű foglalkoztatási konzultációja. Kiplinger a közelmúltban egy olyan rangsorot dolgozott ki, amely a Utahot az Idaho után közvetlenül a második államnak látja, az Egyesült Államokban a legmagasabb foglalkoztatási rátával. Miért, a munkavállalók a Utah tégla fő befektetői.
A Kiplinger által készített rangsor szerint ez a növekedés is olyan tendenciával növekszik, amely nem tűnik pontos célnak. Az előrejelzések Utahban folyamatosan emelkednek, a turizmus a második kulcs a gazdasági piac olvasásához és nyilvánvalóan az ingatlanhoz is. Minden évben sok turista látogat meg az államot, és olyan sokan, akik úgy döntenek, hogy ezen a földön telepednek le, ami a nemzeti GDP jelentős növekedését és a gyorsabb gazdasági recirkulációt tükrözi.
Az egyetlen szektor, amely kissé elmaradt, az építőipar, amely 15% -os csökkenést jelentett.
Az ingatlan-gazdasági képet tömörítő kiemelt elem kétségtelenül a technológia. Az épületek közel 80% -át intelligens épületekké alakították át, üdvözölve az általános technológiai ingatlan-innovációt, amely Észak-Amerikába fektetett be. Intelligens otthonok, fotovoltaikus rendszerek és öko-fenntartható újrahasznosító anyagok. A kiváló minőség akkor keveredik a piaci igényekkel, így biztosítva a statisztikák által ténylegesen észlelt eredményeket.
Ami azonban az árakat illeti, úgy tűnik, hogy növekedtek, nyilvánvalóan az épületek és általában a gazdaság minőségének növekedése miatt. Az ok, amiért a jelzáloghitelekre is szükség van. A Utahban lévő jelzáloghitel iránti kereslet 45% -kal növekedett, ami azt mutatja, hogy maguk a befektetők úgy döntöttek, hogy az egyetlen megtakarítást a tégla konvergenciájába hozzák.
Az előrejelzések szerint az árak alacsonyak maradnak, de a fix kamatozású jelzáloghitelek 2019-ben 6% -kal növekednek.
Szerintem, Utah úgy tűnik, hogy az elmúlt években megkülönböztette magát, és mint mindig, reméljük, hogy továbbra is az ingatlanpiacon a sikerhullámon halad.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB