Egyiptomi ingatlan: az árak összeomlása

Melyikötted soha nem lenyűgözte az egyiptomi kultúra? A mai világ egyik legszebb és legegyedibb története révén Egyiptom különös figyelmet fordít az ingatlan iránt.
És ez még nem minden! Ez nem csupán egyértelmű érdeklődés, még maguk az ingatlanok árai is csökkennek, és ez kiváló lehetőséget kínál az ingatlan megvásárlására!

Ezért az egyiptomi piacon történő befektetés 2020-ban nagyon egyszerű és kényelmes lesz. De ma megpróbálunk lapozni a helyzet okain, hogy jobban zsonglőrjünk minket az egyiptomi ingatlanban, tévedés nélkül!

Kezdjük azzal, hogy a házárak évente 21% -kal csökkennek. Jelentős százalék, amely a kínálati oldalon az ágazat válságát képviseli. Ennek ellenére az alacsony házárak megkönnyítik a kereslet és kínálat kielégítését, különösen a külföldiek körében.
Ennek az összeomlásnak az okát a környező területek neuralgikus helyzete is befolyásolja. Annak ellenére, hogy Egyiptom nem olyan országot képvisel, amelyet napi háborúk és terrorista támadások jellemeznek, ez továbbra is olyan hely, amely a kollektív képzeletben még mindig nem biztonságos. Az ágazat válságának orvoslására a tulajdonosokat arra kényszerítették, hogy csökkentsék az árakat.

De milyen kilátások vannak az egyiptomi ingatlanpiac számára? Általában nagyon nehéz nehéz választ adni. De nem erről van szó. Egyiptom ingatlanjának nagyjából javulnia kell az elkövetkező években, különösen a csúcskategóriás építkezés ösztönzésével.

 Pontosan ezek nyomják meg a potenciális befektetőt, éppen azért, mert olcsóbban tudja megszerezni egy bizonyos szintű ingatlant. A valuta leértékelődése ösztönzi és jelentősen ösztönzi a virágzóbb piacra való visszatérést. Elegendő azt mondani, hogy júliusban az (átlagos) árfolyam, az amerikai dollár valutájának tekintve, 16,61 volt. Pontosan 47% -kal kevesebb, mint az előző években. Az egyiptomi ház iránti óriási kereslet továbbra is félelem nélkül folytatódhat, és ezenkívül az építőipart is táplálja. A népesség is növekszik, ami új ösztönzőket mutat az ágazat számára.

A kiváló hozamok Kairóban készültek. Szép 9% 2018-hoz képest, amely úgy tűnik, hogy új lendületet kíván adni a lízingszerződéseknek. Valójában ezen a területen a jelenlegi ingatlanok négyzetméterenként legfeljebb 800 dollárt érhetnek el. Erõs expanzió után a gazdaság továbbra is erõs, és 2020-ban is tovább kell növekednie. Erõs elsõsorban a kormány által támogatott politikák, amelyek a gazdaság fellendülését célzó beavatkozási sorozatot tartalmaznak.

Mit kell mondani, úgy tűnik, hogy a támogatott árak, az egyre vonzóbb luxuságazat, a hely vitathatatlan szépsége és ismét az erős gazdaság képessé teszik az egyiptomi ingatlanok magas szinten tartását. Remélhetőleg az előrejelzések 2020-ban is valóra válnak. Csak várnunk kell, hogy többet megtudjunk! Mindig velünk, a portálon!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB