Egyesült Államok: hét év elteltével az épületek elveszítik a részesedést

„Az új lakások piaca megváltozik”, ezek a szavak általában a jövőbeni befektetőket ösztönzik. De a változások mindig pozitívak? Valójában gyakran előfordul, hogy ezek a piaci változók változásai korlátozzák azt a pontot, hogy a vásárló különböző megoldásokat választ.

De mi történik Amerikában, messze nem tűnik negatívnak a befektetők számára. Valójában az új épületek árai 1% -kal csökkentek a 2019 első negyedévében kiemelt átlaghoz képest. Ez a csökkenés, bár nem releváns, valójában jelentős, figyelembe véve, hogy ehhez hét évig nem volt csökkenő százalékos arány. rész.

Ugyanakkor az új lakások értékesítése is csökkent, pontosan 3% -kal kevesebb, mint 2018-ban. Ezzel szemben az ajánlat 5% -kal nőtt. Éppen ezért élénk piac, amely azonban bizonytalanságot kelt a befektetéseket szándékozó személyek részéről.

Az iparági szakértők szerint azonban az árcsökkenés már előre látható volt. Az új lakások iránti kereslet valójában már 2018 második felében hűtött, pontosan ugyanabban az időben, amikor a gyártók jelentősen csökkentették az árakat és garantálták az ingatlanközvetítőknek, de a vásárlóknak is, akik saját érdekeiket fejezték ki új projektek felé.
 Az ösztönzők és az előnyök közül a lehetséges befektetők, a tervezéssel, a kiemelkedéssel és vonzódással kapcsolatos befektetők.

De hogyan viselkednek a gyártók?
Annak érdekében, hogy az árak még versenyképesebbek legyenek, és megfeleljenek az ügyfelek igényeinek, kisebb darabokat terveztek úgy, hogy kevésbé frissítsenek bizonyos házakat, amelyeket csak később kell hozzáadni, határozottan kedvező áron.

Példaként említjük a Dallas-i helyzetet, ahol az új épületek ellátása már 15% -kal nőtt, már 2019 első negyedévében, különösen a high-end tulajdonságok esetében.
 A csökkentés tárgya a monetáris ösztönzők, mint például a tervezési központok és a beépített sátrak, amelyek garantálják az ingatlan árának általános csökkenését a piacon.

 Ily módon az építők végső soron ugyanazt a pontos összeget helyezik el a hálózatra egy értékesítésre, de a stratégia egyik sarokköve, a vásárlók úgy érzik, hogy egy bizonyos szintet jóval kedvezőbb áron vásárolnak.

Az ingatlanpiac hozzáférhetősége tehát Volta kulcs. Ha ez az előjog hiányzik, mind a vásárlók, mind az építők - valóban fontos eladók - korlátozásai lesznek. Egy nem lehetséges példa, amelyet nem lehet figyelembe venni, az a San Jose, ahol a problémák az ellátás hiányából fakadnak, amely lehetővé teszi a potenciális vásárlók számára, hogy a piaci befektetők részévé váljanak.

Lesz-e egyensúly a kereslet és a kínálat között? Nem könnyű ezt biztosan mondani. De az amerikai piac biztosan olyan élénk, mint valaha!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB