Las Vegas egy ijesztő ingatlan

Az év véget ér, de elengedhetetlen, hogy a végéig megértsük, mi az egész világban az ingatlan valódi trendje. Mivel nem tudjuk elvégezni az általános elemzést, mivel ez tele lenne kivételekkel, ma a Las Vegas-ra jellemző csodálatos jelenségre összpontosítunk. A házárak fokozatosan emelkednek, nagy hatást gyakorolva az amerikai ingatlanokra.
De hogyan lehet számszerűsíteni ezt a növekedést? Mennyire növekszik vagy csökken az ingatlan kívánalma e növekedés miatt?

Ma együtt megtudjuk, világos képet adva a helyzetről. Arra a feltevésre támaszkodunk, hogy az ingatlanfejlesztési tendenciák hasonlóak maradtak 2019-ben. Ez azt jelenti, hogy nagy érdeklődést váltottak ki a meglévő egyszintes házak, amelyeket elsősorban a déli területeken értékesítettek. Az átlagár az elmúlt néhány hónapban 300 000 volt. dollár (az előző hónapokban 290 000). A fokozatos növekedés az értékesítés volumenének lassulását idézte elő az elmúlt évekhez képest. A házak nyilvánvalóan több ideig maradnak a piacon, de a kínálat rendelkezésre állása változatosság szempontjából még mindig korlátozott.

 A lassulás előtt a Las Vegas körzetére korlátozódó házak árai emelkedtek, sőt, 2012-től kezdve. A kapott nyereség elérte a történelmi csúcsot. Az alapot meghatározták, amikor az árak pontosan ugyanazon év januárjában elérték a 118 000 eurót. Az eladott házak, városi házak és stúdiók teljes száma elérte a 2946 kötet mennyiségét. A házak eladásai 5% -kal, a társasházak pedig 4% -kal növekedtek az előző évhez képest.
A helyi lakhatás az átlag alatt van, ám kiegyensúlyozott ütemben továbbra is felszínen marad. Az értékesítési nehézségek ezért csak bizonyos kategóriákban maradnak fenn. Mi tehát a Las Vegas-i ingatlan legfontosabb elemei?

Mindenekelőtt a nyomon követett tranzakciók értéke 880 millió dollár volt az otthonoknál, és több mint 101 millió dollár a társasházaknál. A tavalyi évhez képest a teljes eladás értéke 12% -kal nőtt otthonokban és 2,5% -kal a társasházakban. A lassú ütem ellenére, amelyet a hatvan nap képvisel, a ház egy házban marad, a tendencia pozitív. Az áremelkedés nem akadályozta meg a potenciális vásárlókat, akiket továbbra is lenyűgöz a szépség és a lehetőségek, amelyeket Las Vegas kínálhat.

Mi az ingatlan kilátásai az új év következő hónapjaiban? Konkrét válasz adása nem egyszerű. Arra biztatjuk Önt, hogy maradjon naprakész a portálunkon, és kapjon minden hírt, amely nemcsak a Las Vegas-i ingatlanhoz kapcsolódik, hanem világszerte is. A sok tipp mellett, amelyek segítségével otthona egyre inkább ragaszkodhat az ingatlanpiac új trendeihez!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB