Mexikói ingatlanpiac: lassú fellendülés

2019-ben teljesen megalapították, különböző módon és mindenekelőtt a világ nemzetei különböző gazdasági megközelítéseivel. Pozitív eredmények mutatkoztak a nagyvárosok, de a kevésbé nagyvárosi területek esetében is, amelyeket a befektetők újraértékeltek.

Egy olyan valóság, amely kétségtelenül különleges és egyedi, az erős kulturális identitású államot jellemezte.
A mai civilizáció bölcsője, amely a leginkább követett TV sorozathoz lett kiválasztva, a híres Frida Kahlo otthona, a napja főszereplője, Nation főszereplője Mexikó.

A közelmúltbeli kormányváltás után, az ingatlan szintjén, Mexikó egyre többet nyitott a nemzetközi gazdaság számára, és sok befektetőt vonz, akik szívesen vásárolnak egy ingatlanot ebben a fantasztikus földterületen.
Pablo Vázquez Rodríguez, az AMPI elnöke elmondta, hogy 2019 végére az ingatlanszektor eléri a 6% -os becsült növekedést az előző évhez képest.

A mexikói gazdasági-szociálpolitikában rejlő potenciál a magas növekedési ütem fenntartásán alapul, ami a lakhatás iránti folyamatos keresletből és a világ egyik legalacsonyabb aránya szerinti jelzálog-állományból ered. Elemek, amelyek az országot határozottan optimista keretbe helyezik.

A jelzáloggal kapcsolatban a BBVA Bancomer szakértő közgazdászja kijelentette, hogy a hosszú távú várakozások jobban befolyásolják őket, mint a referencia-kamatláb, amelyen a fogyasztási hitelek rövid távúak.

A mexikói ingatlanpiac vezető szegmense a lakossági szegmens, amelyet bérleti és luxusszerződések követnek, a nyaralókölcsönzők és irodák elfelejtése nélkül. A mexikói államok, ahol a téglában nagy a kereslet koncentráció, a Nuevo León, Mexikó állam, Jalisco, Mexikóváros és Chihuahua.

Mexikóváros kihasználja az ebből a nyílásból származó különféle előnyöket az új struktúrák építésére szánt szélesebb területeken.
Ezenkívül számos reform folyik a területi és városi fejlődésre. Az illetékes minisztérium valójában bejelentette, hogy 400 millió pesót rendel az új projektek finanszírozásához.
Tavaly decemberben Josefa González Blanco Ortiz Mena miniszterelnök, a Semarnat vezetője úgy döntött, hogy a Yucatan központjába költözik, ami egyértelműen igazi adminisztratív decentralizációt jelent, amelynek célja, hogy a magánszektor közös részvétele különböző kölcsönökkel történjen, közszükséglet.

 Az ötlet az, hogy olyan lakásokat építsenek, ahol a helyzet kevésbé virágzó, hogy még a kevésbé értékelt területeken, de nagy potenciállal (különösen a tájképi szempontból) még a befektetők portfóliójának szeletét is el tudjuk érni.

Ez azt jelenti, hogy ezek a hírek mindig pozitívak, különösen, ha generálhatnak nem egy nemzet társadalmi gazdasági javulása, hanem egy olyan ingatlanpiac határait is, amelyek ma már nem helyi, hanem világméretűek.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB