Új-Zéland: Auckland az ingatlanbefektetőknek a magassága

A világ ingatlanpiac legfontosabb innovációinak elemzése során biztosan nem hagyhattunk el minket egy igazán rendkívüli nemzetből! Mindig a hullám címerén, és minden évben vonzza a turistákat és a jövőbeli befektetőket, még 2019 első hónapjaiban is a leginkább egyedülálló és ritka jellemzőihez. A két sziget, az északi és a déli egyike által alkotott föld nagy sikert aratott a világ minden táján, de a kiwek, a föld lakói között is.

Az új-zélandi legfrissebb hírek a következők: az Auckland-piac a potenciális vásárlók számára a legjobb. A statisztikák szerint a régió a keresleti görbe felé mutatott változást. Tavaly márciusban az átlagos ingatlanárak csökkentek, ami lehetővé tette, hogy a vevők határozottan kedvezőbb áron alkalmazhassanak egy ingatlant, és ezáltal bővült a referencia-befektetők szegmentációja.

Ez a helyzet azonban kedvező az eladók számára is, akik úgy látják magukat, mint egy olyan piac szereplői, amelyek egyértelműen gyorsabbak és „élénk gazdaságra és a nemzetközi kereskedelemre nyitottak”. A százalékos arányok szerint az átlagos ingatlanár Auckland régióban 1,9% -kal csökkent februárhoz képest.

Az új listák szintén 5% -kal nőttek az előző évhez képest. Pontosabban, valójában az ebben a régióban eladott házak 15,5% -kal nőttek, összehasonlítva ezeket a paramétereket a 2018. év azonos időszakához képest. A közgazdászok szerint ez különösen virágzó időszak, mivel ez a tendencia nem tűnik holtpontnak. De ez az új-zélandi tégla „szenvedélye” nemcsak külföldi portfóliókból származik, hanem mindenekelőtt a kiwekből, akik, figyelembe véve a jelenlegi kényelmet, inkább egy második otthon megvásárlásában részesülnek.

A várakozások ezért reálisabbak és optimistabbak, mint tavaly. Mindennek ellenére meg kell jegyezni, hogy Új-Zéland nemzet teljes körű. Nagyon sok hajógyár foglalkozik új lakóterületek építésével, és a népesség növekedése az új irodák iránti kereslet gyors növekedéséhez vezetett, különösen a fővárosban.

Még ha a növekedés nem is olyan jelentős, ez a siker általános előnye. Az egyik legaktívabb régió kétségtelenül a Wellingtoné, amely nagymértékben erősíti az állományszinteket, de a stabil áraknak köszönhetően a vásárlók nagyobb nyugalmat biztosítanak az elővásárláskor.

Az ország egyes részein azonban egy épület értékesítési napja kissé nőtt. Ez a szám azonban érthető, figyelembe véve, hogy a nagyvárosok mindig nagyobb érdeklődést mutattak a befektetők iránt, a kisebb vállalatok kárára.

Az átlagár és a nagyobb befektetők csökkenése a nyerő kombináció, amely Új-Zélandot egy olyan rekord magasra emel, amit még soha nem látott! Mit mondjak, sok szerencsét e nemzetnek!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB