Las Vegas: rekordárak!

A városokat, például Las Vegas-t minden ágazatban mindig hírek célozzák. Még az ingatlan! Ezúttal nem kétséges. Las Vegas lakásárak elérték a történelmi csúcsot! És az ajánlat? Mindig korlátozott. De tudjuk meg többet erről a helyzetről.

Az ingatlan-felmérésekkel foglalkozó fő intézetek által összeállított adatok szerint úgy tűnik, hogy a déli Nevada családi házai átlagosan 300 000 dollárért kerülnek eladásra. Az ár 4% -kal növekszik a tavalyi szeptemberhez képest. Még a társasházak árai sem viccesek. Még ha a növekedés 0,6% is, továbbra is fennáll az a tény, hogy az ingatlanok minden területén meghaladják a túlzott szinteket.
A növekedés azonban fokozatos volt, és a kereslet továbbra is erős, annak ellenére, hogy az ajánlat annyira szigorú. Miért úgy tűnik, hogy a Nevada és a Las Vegas ingatlanpiac miért nem szenved különleges károkat az ügyletek szempontjából?

Nos, bár ez a helyzet meglehetősen kritikusnak tűnik, az a tény, hogy az ingatlan megvásárlása érdemes (ebben a történelmi pillanatban). Abban az időben, amikor a válság régóta látszik, mindenképpen megoldást kell keresni annak lehetővé tétele érdekében, hogy az egyén biztonságos befektetést végezzen, amely az idő múlásával eredményt hozhat.
És mi lenne jobb módszer, mint az ingatlanbefektetés?

A válság visszatérésének kísértete felhívta a potenciális vásárlókat az új ingatlanszerkezetek megfelelő kialakításának vágyára, annak ellenére, hogy az árak megemelkedtek.
De nem szabad elfelejtenünk, hogy egy nagyon különleges városról beszélünk. Las Vegas nem csak egy egyszerű Nevada-metropolisz. De ez egyben a világon egy nagyon erős identitással rendelkező hely is.

De szeretné tudni ennek a szinte paradox helyzetnek egy másik sajátos elemét? Az összes Nevada-ban eladott ingatlan 25% -át készpénzben vásárolták meg. A befektetők olyan lakosságának tünete, akik egyáltalán nem akarnak jelzálogkölcsönöket és / vagy hosszú lejáratú hiteleket igénybe venni. Éljen a nulla kulcs alatt!

Összegzésként azonban úgy döntöttünk, hogy belefoglaljuk a Las Vegas-i ingatlanok által tapasztalt helyzet legfontosabb pontjait (kritikus és egyéb szempontból is).
Először is, a szeptemberi összes ingatlanügylet. 995 000 000 dollár házakhoz, 125 000 000 társasházhoz, felhőkarcolókhoz és városi házakhoz kombinálva. Általános növekedés 20% -kal az előző évhez képest.

A fő volumenek az adásvételi szerződésekből származnak, amelyeket lassú ritmus jellemez az előző évhez képest. Egy ingatlan jelenléte a Las Vegas-i ingatlanpiacon legfeljebb 60 nap lehet.

Mit kell mondani, bár a helyzet kritikus, úgy tűnik, valójában egyáltalán nem zavarja a befektetőket! Ki tudja, hogy ez milyen következményekkel jár a Nevada ingatlanügynökségre? Mialatt felfedezzük őket, felkérjük Önt, hogy maradjon naprakész a portálunkon, és fedezze fel a legfrissebb híreket!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB