Az ingatlanárak fellendülése? Kanadában véget ért!

A gazdaság szinte mindig kiszámíthatatlan. Számos tényező határozza meg az egyik stratégia sikerét és mások kudarcát. Alapvetően, amikor az időszak virágzik, bár bizonyos árak magasak lehetnek, a keresleti görbe nem változik, de tökéletesen megfelel az ellátási görbének.

Ha tehát könnyű megérteni, ha egy nemzet kitűnő fázisban van, másrészt lehetetlen megjósolni, hogy mennyi ideig tart ez a zárójel. Ez volt az a jelenség, amely több szempontból is érintette a világ egyik egyedülálló és irigységes államát: Kanada!

Az ingatlanárak folyamatos és hirtelen növekedése után az elmúlt években a 2018-as legmagasabb szintig ez az ország hirtelen lassul, és párhuzamos csökkenés következett be, és az egyre növekvő kamatlábakkal együtt lassú gazdaság. A kereslet csökkenése mellett erősen gyengül az építőipar, amely mindig is vezető szerepet tölt be a kanadai nemzetben.

Az értékesítési szerződések 20% -kal csökkentek 2018 utolsó negyedévéhez képest. De még részletesebben elemezzük a szektor válságát.
A kanadai ingatlanszövetség (CREA) szerint:

• Az apartmanok árbevétele 4,85% volt, de tavaly 19,69% -kal nőtt
• A teraszos házak 3,06% -kal nőttek, de tavaly 12,07% -kal nőttek
• Az egyszintes családi ház átlagos ára 0,27% -kal csökkent, míg a kétszintes házak 0,4% -kal nőttek.
• A Victoria lakásárak a legmagasabb 5,95% -os növekedést mutatják 2018-hoz képest, ezt követi Ottawa (5,8%), Hamilton (4,48%), Montreal (4,27%), Toronto (3). 62%) és Vancouver (1,41%)).
• Calgary deflált házárak (-2,64%), Edmonton (-1,87%), Winnipeg (-0,49%), Quebec (-0,14%) és Halifax (-0,04%) ).

Az egyik problémát, amely ezt a patthelyzetet okozza, a fent említettek szerint rendkívül magas adókkal adjuk meg. a bruttó bérleti díj 25 százalékpontos fix adót terhel.

A külföldiek azonban úgy dönthetnek, hogy a művészet szerint fizetnek. A jövedelemadó-törvény 216. Még a nem rezidensek is, akik a 216. szekciót választják, 48% -os felárat kell fizetni.

Emlékeztetünk továbbá arra, hogy a tőkenyereség csak 50% -a adóköteles. A tőkenyereség kiszámítása az ingatlan értékesítésével és megvásárlásával, a beruházásokkal és az ingatlan kiegészítésével és javításával kapcsolatos költségek levonásával történik.
Fontos megjegyezni, hogy Kanadában nincs öröklési vagy öröklési adó!

Furcsanak tűnik, de mindezekben még mindig van egy plusz pont, amely lehetővé teszi a kanadai ingatlanpiac fennmaradását. A tranzakciós költségekről beszélünk: nagyon alacsony!

Mit mondhatnánk, reméljük, hogy aktiválhatjuk ezeket a problémákat megoldó politikákat, hogy ez az ország visszatérjen a legnagyobb pompájához!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB